Squid Game Challenge hakkında bilgiler... Netflix Squid Game yarışması başvurusu nasıl yapılır?

Netflix'ten Squid Game dizisi severlerine müjdeli haber geldi. Netflix, Squid Game'i temel alan gerçek bir yarışma (ya da Reality Show) hazırlanacağını duyurmuştu. Bunun üzerine konu yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Peki, Netflix Squid Game yarışması başvurusu nasıl yapılır? Squid Game Challenge hakkında bilgiler...

Squid Game Challenge hakkında bilgiler... Netflix Squid Game yarışması başvurusu nasıl yapılır"

Netflix Squid Game yarışması düzenleyecek. Dijital yayınlar arasında son dönemlerin en popüler dizileri arasında yer alan yapım büyük beğeni toplamıştı. Yoğun ilginin üzerine Netflix, Squid Game yarışması yapılacağını duyurmuştu. Peki, Netflix Squid Game yarışması başvurusu nasıl yapılır?

Platform bu sabah yaptığı açıklamada, 10 bölümlük "Sguid Game: The Challenge" yarışmasının, reality şov tarihindeki en kalabalık ekipli ve en büyük para ödüllü şov olacağını belirtti;

"Katılımcılar orijinal diziden esinlenen yarışmalarda ve yenilerinde mücadele ederken, stratejileri, ortaklıkları ve karakterleri de teste tabi tutulacak ve bu sırada çevrelerindeki katılımcılar elenecek."

SQUİD GAME YARIŞMASI BAŞVURUSU ŞARTLARI NELER?

Yarışmaya katılabilmek için en az 21 yaşında olmak, İngilizce konuşabilmek ve 2023'ün ilk aylarında 4 haftalık çekim için müsait olmak gerekiyor.

Yarışmada, Sguid Game dizisindeki gibi 456 yarışmacı olacak.

  • Squid Game yarışması
  • netflix
  • Squid Game challenge
  • Squid Game başvuru şartları
Tüm Trend haberleri için tıklayın