Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer'den şoke eden sözler: 'Parası olmayana aşık olmam'

Türkücü Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, yaptığı açıklamalar ile şoke etti. Gizem Tuncer, parası olmayan bir kişiye aşık olmayacağını söyledi.

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer'den şoke eden sözler: 'Parası olmayana aşık olmam'

Türkücü Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer'den şoke eden açıklamalar geld. Posta'ya konuşan Tuncer, "Kendi parasını kazanmayan birisine aşık olabilir misiniz?" sorusuna yanıt verdi. Tuncer, "Öyle birine aşık olacağımı sanmıyorum. Rezalet bir şey o ya! Parasız adam gereksiz adamdır yani. Ben kimseye bakmam, kimse de bana bakmasın. Herkes kendine baksın. Birlikte yaşanıyorsa mesela, ortak harcansın" dedi.

'PARASI OLMAYANA AŞIK OLMAM'

Konuşmasına devam eden Gizem Tuncer yaptığı açıklamanın devamında şunları söyledi:

"Aşık olursun, evlenirsin ama yarın öbür gün yine sorun olur bence. İlişki anlamında ben böyle talihsiz olaylar yaşadım. O yüzden bu konuda biraz net düşünüyorum. Olmuyor o ilişki, bir yerde çatırdıyor. Bana para harcamasın kimse ama kendine harcasın.

Birlikte yemeğe gittiysek benim gözüme bakmasın. Sinirlerim oynuyor o durumda. (Gülüyor) İlle çok yüksek seviyeden bahsetmiyorum. Herkes, her şeyi kendi bütçesine göre yapar ama hiç olmayınca da olmaz yani. Besle besle nereye kadar!"

Tüm Trend haberleri için tıklayın