Ramazan Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bayramda hangi otoyollar ve köprüler ücretsiz oldu?

Bayramda otoyol ve köprülerin ücretsiz olup olmadığı merak konusu oldu. Araştırılan konuya dair detaylar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bayramda hangi otoyollar ve köprüler ücretsiz oldu? Detaylar haberimizde...

Ramazan Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz mi" Bayramda hangi otoyollar ve köprüler ücretsiz oldu"

Bayramda bazı otoyollar ve köprüler ücretsiz olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayınlanan karar, 30 Nisan saat 00.00 itibariyle başlayacak. İşte bayramda ücretsiz olacak otoyol ve köprüler...

KÖPRÜ VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ Mİ?

Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Ramazan Bayramı tatili nedeniyle 30 Nisan saat 00.00'dan 5 Mayıs saat 07.00'ye kadar, bazı otoyollar ve köprüler ücretsiz olarak kullanılacak.

BAYRAMDA HANGİ OTOYOLLAR VE KÖPRÜLER ÜCRETSİZ OLDU?

Bayramda, 'yap-işlet-devret' modeliyle yapılan projeler hariç, Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler ücretsiz olacak.

TOPLU TAŞIMALAR ÜCRETSİZ Mİ?

Karara göre, 2 Mayıs saat 00.00'dan 4 Mayıs saat 24.00'e kadar Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri ile belediyeler ve belediyelere bağlı birlik, müessese ve işletmelere ait toplu taşıma hizmetleri de ücretsiz olacak.

  • bayramda otoyollar
  • bayramda köprüler
  • bayramda ücretsiz yollar
  • ramazan bayramı
Tüm Trend haberleri için tıklayın