Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu'ndan ters köşe yapan “kaşmerlik” sorusu! Hiç kimse bu mesleği bilemedi

Atv ekranlarında yayınlanan Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde çıkan bir soru herkesi ters köşe yaptı. Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu'nun karşısında ter döken yarışmacı Müge Zorlu'ya çıkan meslek sorusu yarışmacının elenmesine sebep oldu. Yarışmacı, “kaşmerlik” mesleği ile ilgili çıkan soruya yanlış cevap verince elendi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster'in yayınlanan son bölümünde çıkan "kaşmerlik" sorusu izleyicileri ve yarışmacıyı ters köşe yaptı. Atv'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu yine bir soruyla daha kafa karıştırmayı başardı.

Yarışmaya İstanbul'dan katılan ve özel bir firmada reklam grup başkan yardımcısı olarak çalışan Müge Zorlu'ya yöneltilen "kaşmerlik" ile ilgili soru yarışmacının sonu oldu. Sorunun doğru cevabı hem yarışmacıyı hem de izleyicileri bir hayli şaşırttı.

İŞTE KENAN İMİRZALIOĞLU'NUN KİM MİLYONER OLMAK İSTER'DE SORDUĞU O SORU

A: Sirk

B: Terzi

C: Kuaför

D: Banka

Doğru cevap: A: Sirk

Yarışmacı bu soruyla karşılaşınca ilk önce yarı yarıya joker hakkını kullandı. Yanlış olan B ve D şıkkı elendikten sonra geriye A ve C şıkkı kaldı. Müge hanımın C şıkkını tercih etti fakat doğru cevap A "Sirk" çıktı.

Tüm Trend haberleri için tıklayın