Kim Milyoner Olmak İster'de ters köşe yapan Forrest Gump sorusu! Herkes A şıkkını seçmişti...

Atv ekranlarının sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster yine eğlenceli ve düşündürücü bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Milyoner'in son bölümünde çıkan Forrest Gump sorusu hem yarışmacıyı hem de izleyicileri ters köşe yaptı. Soruda şıklarda yer alan Ucuz Roman ve Esaretin Bedeli şıkları yarışmacının kafasını karıştırdı. İşte o soru...

Kim Milyoner Olmak İster'de ters köşe yapan Forrest Gump sorusu! Herkes A şıkkını seçmişti...


Uzun yıllardır televizyon serüvenine devam eden Kim Milyoner Olmak İster son yayınlanan bölümünde çıkan "Oscar" sorusuyla herkesi ters köşe yaptı. Yarışmaya İstanbul'dan katılan Sinan Durmuşalioğlu kendisine sorulan soruları doğru bir şekilde cevaplayarak 8. soruya kadar gelmeyi başardı.

TERS KÖŞE OLDU

8. soruya kadar gelen Sinan Durmuşalioğlu'na sorulan soru ise sinemadan oldu. Durmuşalioğlu'na: "1995'te "En İyi Film" dalında Oscar adayı olan filmlerden hangisi diğerlerini geride bırakıp ödülü almıştır?" sorusunun cevabı soruldu. Yarışmacı çift cevap joker hakkını kullanmayı tercih ederek ilk şık olarak 'A- Ucuz Roman' dedi.

Ucuz Roman'ın yanlış seçenek olması ile beraber yarışmacı ikinci cevap hakkı olarak 'B- Esaretin Bedeli' şıkkını tercih etti. Sorunun cevabının Forrest Gump çıkması üzerine yanlış cevabı seçen Durmuşalioğlu yarışmadan elendi.

Tüm Trend haberleri için tıklayın