İstanbul Bakırköy'de korkunç olay: Kalplerinden vurulmuş halde bulundular

İstanbul Bakırköy'de dehşete düşüren bir olay yaşandı. Bir evde göğüslerinden silahla vurulmuş halde bulunan Alper Balcı hayatını kaybederken, Suna Tanrıkulu ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı.

İstanbul Bakırköy'de korkunç olay: Kalplerinden vurulmuş halde bulundular

DHA

İstanbul Bakırköy'deki bir evde göğüslerinden silahla vurulmuş halde bulunan Alper Balcı hayatını kaybederken, Suna Tanrıkulu ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı.

Bir kafede garson olarak çalışan Alper Balcı (20), iddiaya göre eski sevgilisi Suna Tanrıkulu (20) ile 16 Haziran Perşembe günü Zeytinlik Mahallesi Milliyetçi Sokak'ta bulunan 4 katlı binanın bodrum katındaki evinde buluştu.

ALPER BALCI ÖLDÜ, SUNA TANRIKULU AĞIR YARALI

Bir süre sonra daireden iki el silah sesi duyuldu. Alper Balcı, iddiaya göre A.C. isimli arkadaşını arayarak, "Çabuk gel" dedi. A.C.'nin ihbarıyla polis ve sağlık ekipleri harekete geçti. Balcı ve Tanrıkulu sol göğüslerinden vurulmuş halde bulundu. Alper Balcı'nın hayatını kaybettiği belirlenirken, Suna Tanrıkulu'nun ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Sokaktaki esnaf Arif Güner, "İki sevgili tartışıyorlar. Arkadaşlarını arıyor. Kızı çıkartırlarken gördük. Çocuk ölmüş. Biz çocuğu pek görmüyorduk. Daha önce sorun yaşanmadı. Çok fazla tanımıyoruz" dedi.

Olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu araştırılıyor.

Hamile eşini para için uçurumdan atmıştı... Cani kocayla ilgili yeni gelişme!

Bitcoin'de tarihi çöküş! Yatırımcıları korkutan tahmin

1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak... Asgari ücret zammı için detaylar belli oldu

  • Alper Balcı
  • Suna Tanrıkulu
  • Suna Tanrıkulu ölümü
Tüm Trend haberleri için tıklayın