Instagram logo değişikliğine gitti! İşte yeni logo tasarımı...

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından birisi olan Instagram yeni logosunu kullanıma sundu. Aktif olarak milyonlarca kullanıcısı olan Instagram eski logosu ile ayırt edilemeyecek kadar az fark olan yeni logosu ile sosyal medyanın gündemine girmeyi başardı. Kullanıcıların çoğu eski logo ile yeni logo arasında bir fark olmadığını dile getirdi.

Instagram logo değişikliğine gitti! İşte yeni logo tasarımı...

Popüler sosyal medya ağı Instagram logo değişikliği için düğmeye bastı. Facebook tarafından satın alınan ve yeni ismiyle Meta bünyesinde faaliyetlerine devam eden Instagram yeni logosu ile eskisi arasında pek de fark görülmedi. Bazı kullanıcılar eski logoyla yeni logo arasında neredeyse hiçbir fark göremediğini ifade etti.

"NEREDEYSE HİÇBİR FARK YOK"

Tasarım değişikliği yapan ve yeni logoya geçen Instagram kullanıcılardan beklediği ilgiyi göremedi. Meta bünyesinde yer alan sosyal medya ağının yeni logosu ile eski logosu arasında pek bir fark olmadığı gözlemlendi. Kullanıcıların çoğu hiçbir fark olmadığını iddia ederken, bazıları ise renklerin daha canlı olduğunu aktardı.

Tüm Trend haberleri için tıklayın