Herkes bunu araştırıyor... Telefon numarası ve sim kart olmadan WhatsApp kullanmanın yolu!

Yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline gelen akıllı telefonlarda en çok kullanılan uygulamalardan bir tanesi de WhatsApp. Mobil ve masaüstü olarak iki farklı şekilde kullanılan WhatsApp'ı sim kart ve telefon numarası olmadan da kullanmak mümkün.

Herkes bunu araştırıyor... Telefon numarası ve sim kart olmadan WhatsApp kullanmanın yolu!

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma ve konuşma uygulaması WhatsApp ile ilgili hiç kimsenin bilmediği bir özellik ortaya çıktı. Günün hemen hemen her saatinde iş ya da özel yaşantı için kullanılan WhatsApp'a bilindiği üzere akıllı telefonlardan ya da bilgisayarlardan erişilebiliyordu.

WhatsApp'ı telefon numarası ve sim kart olmadan kullanmanın bir yöntemi bulunuyor. Telefon numarası olmadan Whatsapp'ı yüklemek ve kullanmak için aşağıdaki adımları dikkatle uygulayın.

WHATSAPP TELEFON NUMARASI VE SIM KART OLMADAN NASIL KULLANILIR?

Telefon numarası olmadan WhatsApp'ı kullanmak için; WhatsApp'ı daha önce kurduğunuz aygıttan kaldırmanız gerekiyor. Öncelikle Whatsapp'ı Android cihazınıza indirin, kurun ve çalıştırın. Bir sonraki adımda adınızı ve cep telefonunuzu doğrulamanız istenecek. Telefon numaranızı girmeyin.

Cep telefonunuzu doğrulamak için başka bir yöntem uygulayacaksınız. Bunun için textPlus adlı uygulamayı indirin ve kurun. textPlus uygulamasını açtıktan sonra ayarları açın ve kişileri seçin. Uygulama kişisel kullanımınız için size bir numara verecek. Bu numarayı bir yere yazın. Şimdi, WhatsApp'ı açın ve aldığınız numarayı telefon numarası olarak yazın.

Devam et butonuna dokunun. textPlus uygulaması üzerinden bir doğrulama kodu alacaksınız. Aldığınız kodu WhatsApp'a yazın ve hesabınızı doğrulayın. Whatsapp herhangi bir telefon numarası olmadan kullanımınıza hazır hale geldi!

WhatsApp'tan Apple kullanıcılarına müjde! iPhone'lara geliyor

  • whatsapp
  • sim kartsız whatsapp
  • telefon numarasız whatsapp
Tüm Trend haberleri için tıklayın