Gram alacaklar dikkat! Altın fiyatlarında yükseliş seyri sürecek mi?

Gram altındaki yükseliş seyri devam edecek mi? Altın fiyatlarında gerileme olacak mı? Çeyrek altın, yarım altın güncel altın fiyatları nedir? Altın fiyatlarında beklenti ne? sorularına yanıt arayan yatırımcılar, altındaki son dakika ve güncel gelişmeleri anbean yakından takip ediyor. 24 TV'de ekonomik gündemi değerlendiren Yatırım Danışmanı Onurcan Bal, 'Rusya-Ukrayna tarafındaki gelişmeler ve enflasyon fiyatlarının yükselmesi güvenli liman deniler altın işlemlerini canlı tutuyor. Ons altında dün ve bugün fiyatlar biraz yükselirken buna paralel olarak gram altında yükseldi' ifadesinde bulundu.

Gram altında son dakika itibarı ile yükseliş seyri devam ediyor. Gram altın an itibarı ile 928 lira seviyelerinden işlem görüyor. Peki gram altındaki yükseliş seyri devam edecek mi? Altın fiyatlarında gerileme olacak mı? Çeyrek altın, yarım altın güncel altın fiyatları nedir? Altın fiyatlarında beklenti ne? Rusya ve Ukrayna tarafında jeopolitik endişelerin devam ettiğini belirten uzmanlar, enflasyon rakamlarının da yüksek gelmesiyle yatırımcının güvenli limana kaydığını ifade etti. İşte 13 Nisan Çarşamba güncel altın fiyatları...

GÜVENLİ LİMAN ANTINA KAYIŞ DEVAM EDECEK Mİ?

24 TV'de piyasaları değerlendiren Yatırım Danışmanı Onurcan Bal gündeme ilişkin şunları söyledi:

Rusya-Ukrayna tarafındaki gelişmeler ve enflasyon fiyatlarının yükselmesi güvenli liman deniler altın işlemlerini canlı tutuyor. Ons altında dün ve bugün fiyatlar biraz yükselirken buna paralel olarak gram altında yükseldi

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın, alış 928 TL, satış 928 TL. Geçen hafta gram altının satış değeri 911 TL. 914 TL yükseliş gerçekleşti.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın, alış 1.509 TL, satış 1.521 TL. Geçen hafta çeyrek altının satış değeri 1.505 TL. 1523 TL yükseliş gerçekleşti.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını, alış 6.023 TL, satış 6.061 TL. Geçen hafta cumhuriyet altının satış değeri 6.134 TL. 88 TL yükseliş gerçekleşti.

Yarım altın ne kadar?

Yarım altın, alış 3.017 TL, satış 3.042 TL. Geçen hafta yarım altının satış değeri 3.011 TL. 42 TL yükseliş gerçekleşti.

TAM ALTIN NE KADAR?

Tam altın, alış 6.046 TL, satış 6.107 TL. Geçen hafta tam altının satış değeri 6.022 TL. 85 TL yükseliş gerçekleşti.

Analistler, ABD'de yüzde 8,5 ile 1981'den bu yana en güçlü yıllık yükselişini kaydeden Tüketici Fiyat Endeksi'nin (TÜFE) ABD Merkez Bankası'nı (Fed) daha da şahinleştirebileceği endişesi ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in dün, Ukrayna tarafının Rusya ile İstanbul'da yaptığı müzakereler sonucunda varılan anlaşmaları reddettiğini söylemesinin ardından emtia piyasalarında oynaklığın devam ettiğini bildirdi.

Fed yetkililerinin şahin tonlu açıklamalarına devam ettiğini ifade eden analistler, yarın gerçekleştirilecek Avrupa Merkez Bankası'nın para politikası toplantısının beklendiğini söyledi.

Temmuz zammı netleşiyor! Emekli, memur ve 65 yaş aylığı için yeni hesap

Araç alım satımında yeni dönem! Yerli otomobil TOGG'da da kullanılacak

Mısır ve AB doğalgazda iş birliğini güçlendiriyor

Tüketiciye ucuz sebze müjdesi! Fiyatlar yarı yarıya düşecek

Yeni düzenleme yürürlüğe girdi... Et fiyatlarını etkileyecek karar!

Tüm Trend haberleri için tıklayın