Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar tekne paylaşımıyla yaktı geçti: Hande Erçel'den daha güzelsiniz

TRT1'de ekrana getirilen Gönü Dağı dizisinde hayat verdiği Suman karakteri ile izleyici karşısına çıkan Hazal Çağlar, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Hazal Çağlar'ın paylaşımı takipçilerinden tam not aldı.

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar tekne paylaşımıyla yaktı geçti: Hande Erçel'den daha güzelsiniz

Berk Atan, Ecem Özkaya, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Gülsim Ali ve Nazlı Pınar Kaya gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Gönül Dağı dizisi oyuncuları ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Reyting rekorları kıran Gönül Dağı dizisinde Asuman karakterine hayat veren Hazal Çağlar, oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Hazal Çağlar, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

HAZAL ÇAĞLAR'DAN SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN POZ

Teknede kamera karşısına çeken güzel oyuncu Hazal Çağlar, son paylaşımı ile sosyal medyayı salladı. Güzel oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Sosyal medya kullanıcıları "Masum gülüş", "Çok güzelsin maşallah Hazalcım" ve "Hande Erçel den daha güzelsiniz yüzünüzden gülmek eksik olmasın" gibi yorumlarda bulundu. İşte Hazal Çağlar'ın paylaşımı;

Tüm Trend haberleri için tıklayın