Netflix Friends dizisi yayından kalktı mı? Friends izle seçeneği neden kaldırıldı?

Sitcom türünde sevilen dizilerden birisi olan Friends dizisi yakında Netflix'te yer almayacak. Bu nedenle diziyi izlemek isteyen izleyiciler detayları merak ediliyor. Peki, Friends izle seçeneği neden kaldırıldı? Netflix Friends dizisi yayından kalktı mı, neden yok? İşte haberin detayı

Netflix Friends dizisi yayından kalktı mı" Friends izle seçeneği neden kaldırıldı"

Netflix dijital platformunda yayınlanan Friends dizinin sitede çok yakında yer almayacağının duyulması üzerine bazı detaylar merak konusu oldu. Seyirciler Friends izle seçeneği neden kaldırıldı sorusu hakkında araştırmalara başladı. Peki, Netflix Friends dizisi yayından kalktı mı, neden yok? İşte merak edilenler

NETFLİX FRİENDS DİZİSİ YAYINDAN KALKTI MI?

Konuşulan bilgilere göre, dizinin yapımcı şirketi ve Netflix arasında yapılan yayın anlaşması sona erdiğinden yakında dizi platformda yayınlanmayacak.

FRİENDS HAKKINDA

Friends, David Crane ve Marta Kauffman tarafından yaratılmış Amerikan yapımı sitcom türünde bir dizidir. 22 Eylül 1994 ile 6 Mayıs 2004 tarihleri arasında NBC'de yayınlanan dizi, on sezon sürdü. Manhattan'da yaşayan bir grup arkadaşın hayatı üzerinde dönen dizi, Warner Bros. Television şirketine bağlı Bright/Kauffman/Crane Productions yapımıdır. Yönetici yapımcıları Kevin S. Bright, Marta Kauffman ve David Crane'dir.

Kauffman ve Crane, Friends'in ilk tasarımlarını Insomnia Cafe adıyla 1993'ün Kasım-Aralık aylarında hazırladı. Fikri Bright'a gösterdiler ve üçü beraber yedi sayfalık taslağı NBC'ye sundu. İsmin Friends Like Us olarak değiştirilmesi gibi pek çok senaryo değişikliği ve yeniden yazımının ardından, dizinin adı sonunda Friends olarak belirlendi.

Yeni tip Koronavirüsten dolayı 25. yıl dönümü için çekilecek olan özel bölümün tarihi, belli olmayan ileri bir tarihe ertelendi.

Tüm Trend haberleri için tıklayın