Camdaki Kız, Alparslan Büyük Selçuklu, Yargı, Yasak Elma dizilerinin yayın tarihi belli oldu mu? Diziler ne zaman başlayacak?

Ekranların en çok izlenen yapımlarının ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Sezonun sevilen yapımları büyük heyecan ile bekleniyor. Diziler ne zaman başlayacak? Camdaki Kız, Alparslan Büyük Selçuklu, Yargı dizilerinin yayın tarihi belli oldu mu?

Camdaki Kız, Alparslan Büyük Selçuklu, Yargı, Yasak Elma dizilerinin yayın tarihi belli oldu mu" Diziler ne zaman başlayacak"

Diziler yeni sezonda ne zaman başlayacağı araştırılıyor. Yazın yavaşa yavaş sonlarına yaklaşıyoruz. Genellikle eylül ayı itibarıyla dizilerin yeni bölümleri izleyici ile bulunuyor. Dizilerin hayranları da bu sebeple "Diziler ne zaman başlayacak? Camdaki Kız, Alparslan Büyük Selçuklu, Yargı, Yasak Elma dizilerinin yayın tarihi belli oldu mu?" sorularına cevap aramaya başladı.

DİZİLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizilerin birçoğunun yeni sezon tarihleri belli oldu.

Yargı dizisi 2. sezon ilk bölümüyle 18 Eylül Pazar akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden televizyona uyarlanan ve gerçek bir yaşam hikayesini ekranlara taşıyan Camdaki Kız, için net bir bilgi henüz yok.

Pazartesi akşamları TRT1 ekranlarında yayınlanan Alparslan: Büyük Selçuklu'nun yeni sezon tarihi açıklanmadı.

Yasak Elma dizisi için ise resmi bir yayın tarihi gelmedi. Yeni sezonunun Eylül ayında başlayacağı tahmin ediliyor.

Duy Beni tekrarı hangi gün? Duy Beni dizisi tekrar bölümleri ne zaman?

  • Diziler ne zaman başlayacak
  • yargı ne zaman
  • camdaki kız
  • yasak elma
  • alparslan büyük selçuklu
Tüm Trend haberleri için tıklayın