Disney Plus'tan Netflix'e büyük çelme! Dikkat çeken Türkiye fiyatlandırması

Ülkemizde yakın zamanda hizmete başlayacak Disney+ platformunun Türkiye'de ön kayıt yapan müşterilere özel abone fiyatlandırması belli oldu. Ön kayıt yapan kişilere yıllık 279 TL abonelik sunan Disney Plus bu fiyatlandırması ile Netflix'e büyük bir rakip olacağa benziyor.

Disney Plus'tan Netflix'e büyük çelme! Dikkat çeken Türkiye fiyatlandırması

Haziran ayında Türkiye'de yayına başlamaya hazırlanan Disney Plus platformu yeni bir kampanya duyurusunda bulundu. Daha önce yıllığı 349 TL'den duyurulan Disney+ ön kayıt yapan müşterilerine yıllık 279 TL'den abonelik sunacağını duyurdu. Bu fiyatlandırma şimdiden binlerce kişiyi heyecanlandırdı.

Disney Plus'ın web sitesinde yayınlanan duyuruya göre Tanışma Paketi adı verilen paket ile kullanıcılar 12 aylık paketi 8 ay fiyatına satın alabilecek. Kampanyadan yararlanmak için disneyplus.com adresindeki "Şimdi Kaydol" butonuna tıklayarak e-posta adresinizi girmeniz yeterli. 14 Haziran'da e-posta adresinize kampanya teklifi gönderilecek. 26 Haziran'a kadar e-postadaki bağlantıya tıklayarak 279,90 TL'ye 12 aylık abonelik başlatabilecek.

DİSNEY PLUS ABONELİK ÜCRETLERİ 2022

Disney+ aylık abonelik: 34,99 TL

Disney+ yıllık abonelik: 349,90 TL

Disney+ Tanışma Paketi (yıllık): 279,90 TL

NETFLIX'E BÜYÜK RAKİP!

Disney+ platformundaki tüm abonelik seçenekleri 4K çözünürlük, 7 profil oluşturma ve aynı anda 4 ekranda izleme gibi tüm özellikleri kapsıyor. Netflix'in en üst paketi ise aylık 77,99 TL olarak ücretlendiriliyor.

Disney'in fiyatlandırma tercihin şimdiden birçok kullanıcının dikkatini çekmeyi başardı. Disney+, cezbedici abonelik fiyatları ile Netflix kullanıcılarının tercihlerini değiştirebileceğe benziyor.

Tüm Trend haberleri için tıklayın