Bugün hava durumu nasıl olacak? İşte Meteoroloji'den İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu tahminleri!

Yeni haftanın başlangıcı ile beraber vatandaşlar kendi illerindeki hava durumu tahminlerini öğrenmek istiyor. Meteoroloji'den alınan son hava durumu raporlarına göre Marmara'da kuvvetli ve kısa süreli fırtına beklenirken, batı kesimlerinde hava sıcaklığı artacak. Bu hafta hava durumu nasıl olacak?

Bugün hava durumu nasıl olacak" İşte Meteoroloji'den İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu tahminleri!

Bu hafta hava durumu nasıl olacak? sorusu sık sık sorulan konu başlıklarından oldu. Meteoroloji İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer iller için hava durumu raporunu yayınladı. Marmara'da gece ve sabah saatlerinde bölgenin güneydoğusunda yer yer pus ve sis hadisesi görülmesi tahmin ediliyor. İşte İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu tahmini...

BU HAFTA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

5 günlük hava tahmini raporlarına göre çarşamba günü yurdun iç kesimlerinde kar yağışı etkisini gösterecek. Ülkenin batı kesimlerinde ise pazartesi günü parçalı bulutlu bir hava olacak. Salı günü ise bulutlar yerini yağışlara bırakacak.

Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun yüksek kar örtüsünün bulunduğu eğimli yamaçlarda çığ riski bulunuyor.

Hava sıcaklığının batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı ve ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Batı kesimlerde güney ve güneybatı, doğu bölgelerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

MARMARA

Az bulutlu yarın zamanla parçalı çok bulutlu öğle saatlerinden sonra batı kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgar yarın zamanla güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40 - 70 km / saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin güneydoğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İSTANBUL 5°C, 13°C

Az bulutlu yarın zamanla parçalı ve çok bulutlu

EDİRNE 1°C, 15°C

Az bulutlu yarın zamanla parçalı ve çok bulutlu öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı

KIRKLARELİ 2°C, 13°C

Az bulutlu yarın zamanla parçalı ve çok bulutlu öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı

KOCAELİ 4°C, 16°C

Az bulutlu yarın zamanla parçalı ve çok bulutlu

EGE

Az bulutlu yarın zamanla parçalı çok bulutlu öğle saatlerinden sonra kıyı kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgar yarın zamanla güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40 - 70 km / saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İZMİR 5°C, 15°C

Az bulutlu yarın zamanla parçalı ve çok bulutlu öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı

MANİSA 2°C, 15°C

Az bulutlu yarın zamanla parçalı ve çok bulutlu

A.KARAHİSAR -8°C, 7°C

Az bulutlu

DENİZLİ 3°C, 13°C

Az bulutlu

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA -3°C, 8°C

Parçalı ve az bulutlu

ÇANKIRI -6°C, 5°C

Parçalı ve az bulutlu

ESKİŞEHİR -4°C, 11°C

Parçalı ve az bulutlu

KONYA -4°C, 7°C

Parçalı ve az bulutlu

AKDENİZ

Az bulutlu, yarın zamanla parçalı bulutlu öğle saatlerinden sonra Antalya'nın doğu kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ADANA 5°C, 16°C

Az bulutlu

ANTALYA 7°C, 17°C

Az bulutlu yarın zamanla parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra doğu kesimleri sağanak yağışlı

HATAY 3°C, 12°C

Az bulutlu

ISPARTA -4°C, 6°C

Az bulutlu yarın zamanla parçalı bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BOLU -7°C, 8°C

Parçalı ve az bulutlu

DÜZCE -2°C, 11°C

Parçalı ve az bulutlu

KASTAMONU -4°C, 7°C

Parçalı ve az bulutlu

ZONGULDAK 4°C, 14°C

Parçalı ve az bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Doğu Karadeniz kıyıları, Ordu çevreleri ile Samsun'un doğu ilçelerinin yağmurlu, iç kesimleri ile Artvin çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır.

AMASYA -4°C, 7°C

Parçalı bulutlu

SAMSUN 5°C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde doğusu yağmurlu

TOKAT -4°C, 6°C

Parçalı bulutlu

TRABZON 5°C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yağmurlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, Ardahan çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Bölgede eğimli yamaçlarda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

ERZURUM -14°C, -1°C

Parçalı ve çok bulutlu

KARS -14°C, -3°C

Parçalı ve çok bulutlu

MALATYA -5°C, 6°C

Parçalı bulutlu

Tüm Trend haberleri için tıklayın