Böyle dolandırıcılık görülmedi: O imza benim hayatımı karattı

Adana'da, kendisine gelen bir demet kırmızı gül ile dolandırılan Şükran Candan, ''5 dairem, arabam ve motosikletimde icra var. Sadece çiçek teslim aldım ve imza attım. O imza benim hayatımı karattı' dedi.

Böyle dolandırıcılık görülmedi: O imza benim hayatımı karattı

Adana'da 4 çocuk annesi Şükran Candan (55), kiracısının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde gönderdiği bir demet gül ile 1,5 milyon TL dolandırıldı. Kendisine gelen bir demet kırmızı gül ile dolandırılan Şükran Candan, "5 dairem, arabam ve motosikletimde icra var. Ben hiçbir senede imza atmadım. Sadece çiçek teslim aldım ve imza attım. O imza benim hayatımı karattı" diye konuştu.

İddiaya göre kendisini kurye olarak tanıtan kişinin uzattığı boş kağıdı, çiçek teslim tutanağı sanıp imzalayan Candan'ın hayatı karardı. Aradan 2 ay geçtikten sonra kiracısı Halil B.'nin kendisini dolandırıp o kağıt üzerindeki imzadan 95 bin dolarlık sahte senet yaptığını öğrenen kadın ve çocukları şok yaşadı. Şükran Candan, "5 dairem ve otomobilin üzerinde icra var. Ben hiçbir senede imza atmadım. Çiçeği teslim aldığıma dair boş bir kağıda imza attım. Meğerse boş kağıdın altında senet varmış hiç fark etmedim. Beni kırmızı gül ile dolandıran kiracımdan şikayetçiyim" dedi.

E-DEVLETTE İCRAYI GÖRDÜ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Şükran Candan'ın Çukurova İlçesi 100. Yıl Mahallesi'ndeki evine kendisini kurye olarak tanıtan kişi tarafından bir demet kırmızı gül getirildi. Candan çiçeği çocuklarının gönderdiğini düşünerek teslim alıp kuryenin verdiği boş kağıda imza attı. Akşam eve gelen çocuklarının kendisine çiçek göndermediğini öğrenen Candan paniğe kapıldı. Geçtiğimiz ay Halil B.'nin birlikte yaşadığı Nuray F., Şükran Candan'ın evine gelip Halil B.'nin insanları dolandırdığını söyledi. Nuray F.'nin anlattıklarından da şüphelenen Şükran Candan, 25 Nisan'da kızı ile birlikte e-devlet hesabına girdiğinde adına açılmış icra dosyasını görünce şok oldu.

HAYATIM KARARDI

Hemen avukata giden Candan ailesi, Halil B.'nin 95 bin dolarlık senet için alacağı karşılığında Şükran Candan'ın 5 ev, 1 otomobil ve 1 motosikletine haciz koydurduğunu öğrendi. Halil B.'yi arayan aile, 'Ben annenize 95 bin dolar verdim' cevabını alınca durumu polise bildirip avukatları aracılığıyla da haczi durdurup karşı dava açtı. Bu sırada Halil B.'yi de araştıran aile, Halil B. ve Nuray F.'nin birçok insanı aynı yöntemle dolandırdığını öğrendi. Kendisine gelen bir demet kırmızı gül ile dolandırılan Şükran Candan, "5 dairem, arabam ve motosikletimde icra var. Ben hiçbir senede imza atmadım. Sadece çiçek teslim aldım ve imza attım. O imza benim hayatımı karattı" diye konuştu.

6 aydır kayıptı... Dehşet veren gerçek ortaya çıktı

Korkunç cinayetin detayları ortaya çıktı! Önce keserle öldürüp sonra yaktılar

Göksu'dan İmamoğlu'na İSPARK uyarısı: Maaş artışının önünü açacağız ancak...

İBB'nin şahmeran heykellerine tepki! Geliri öğrencilere dediler ama...

  • adana dolandırıcılık
  • dolandırılma
  • sahte imza
Tüm Trend haberleri için tıklayın