Baba Vanga'nın 2022 kehanetlerini duyan küçük dilini yuttu! Dizlerinizin bağı çözülecek!

Dizlerinizin bağı çözülecek. Baba Vanga'nın 2022 kehanetlerini duyan küçük dilini yuttu. Baba Vanga dönem dönem kehanetleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. 1996 yılında hayata veda eden ünlü kahinin 50. yüzyıla kadar tüm kehanetleri tek tek sıralamıştı. 2022 yılının ortalarına geldiğimiz şu günlerde gelecek yıllardaki kehanetleri de merak konusu oldu. İşte dünyaca ünlü Bulgar kahinin gelecek yıllar için ortaya attığı kehanetler

Baba Vanga'nın 2022 kehanetlerini duyan küçük dilini yuttu! Dizlerinizin bağı çözülecek!

Balkanların Nostradamus'u olarak bilinen ve bugüne kadar pek çok tahmininin doğru çıktığı iddia edilen Baba Vanga 2022 yılının ortalarına geldiğimiz şu günlerde bazı ülkelerde tekrar gündeme geldi. Salgından ötürü tüm dünyada 2020-2021 yılı sıkıntılı geçmişti. Baba Vanga'nın 2022 yılı için yaptığı tahminler ise duyanları şaşırtmaya devam ediyor. Diğer yandan dikkatini çektiği en büyük sorunlardan biri su krizi oldu. Gelecek yıllar kirlilik seviyesi yükseldiği için insanlar su kıtlığı ile karşı karşıya kalacak.

2022 YILI KEHANETLERİ ORTAYA ÇIKTI

Dünyanın en gizemli kadınlarından biri olan ve Rusya, Doğu Avrupa ve bölge ülkelerde bir efsane olarak tanınan Baba Vanga'nın 2022 yılı için kehanetleri ortaya çıktı.

Yaptığı açıklamalarla tanınan ve geriye hiçbir yazılı metin bırakmayan Baba Vanga, daha önce 11 Eylül saldırılarını, Birleşik Krallık'ın Avrupa Birliği'nden ayrılmasını, Obama'nın seçimi kazanmasını bilmişti.

Birçok konuda kehanette bulunan ve "Balkanlar'ın Nostradamus'u" olarak bilinen Baba Vanga, henüz küçük bir çocukken görme yetisini yitirmişti. Baba Vanga, 1996 yılında meme kanseri sebebiyle yaşamını yitirmişti. O dönemde gerçekleşen cenaze törenine devlet erkanından üst düzey isimlerin yanı sıra çok büyük bir kalabalık katılmıştı.

11 Eylül saldırılarını 1989'da öngören Baba Vanga, "Korku! Korku! Amerikalı kardeşlerim çelik kuşların saldırısı sonrası düşecek" açıklamasını yapmıştı. Baba Vanga'nın 2022 tahminlerini ise uzmanlar yorumladı.

ABD ve İngiliz basınına yansıyan açıklamalarda, Baba Vanga'nın 2022 tahminleri yorumlandı. İşte Baba Vanga'nın 2022 yılı için öngörüleri...

DOĞAL FELAKETLER, DEPREMLER VE TSUNAMİLER

2004 yılında 200 binden fazla insanın yaşamını yitirdiği Hint Okyanusu'ndaki deprem ve tsunamiyi daha önce bilen Baba Vanga, 2022 yılı için de benzer bir öngörüde bulundu.

Baba Vanga, Avustralya ile birlikte birçok Asya ülkesinde benzer doğa felaketinin yaşanacağını öne sürdü. Bu bölgelerde sel felaketinin yaşanacağı tahmin ediliyor.

Baba Vanga'nın gelecek yıl için öngörüleri arasında içme suyu krizi de yer alıyor.

Baba Vanga'nın açıklamalarını yorumlayan uzmanlar, birçok şehirde içme suyu sıkıntısı yaşanacağını ve nüfus artışı ve kirlilik sebebiyle su sorununun ortaya çıkacağını dile getirdi.

Bir süredir gündemde olan Oumuamua isimli göktaşı hem şekli hem de rotasıyla birlikte bilim insanlarında merak yaratıyordu... Baba Vanga'nın kehanetlerini yorumlayanlar bu göktaşının uzaylılar tarafından gönderildiğini ve Dünya'daki yaşamı incelemek için gönderildiğini öne sürüyor.

Baba Vanga, dünyanın en kalabalık nüfusuna sahip ülkelerinden Hindistan'da çok büyük ölçekli bir kıtlık yaşanacağını duyurdu.

Bazı uzmanlar Baba Vanga'nın, "İnsanların bedenleri dik olmayacak kamburları çıkacak" sözlerini de değerlendirdi. Uzmanlar Baba Vanga'nın açıklamalarını değerlendirirken bunun sanal gerçeklik ve insanların ekran karşısında tabletleri ve telefonları önünde çok vakit geçirmesinin bir sonucu olacağını söyledi.

Baba Vanga, Hindistan'da hava sıcaklığının 50 santigrat dereceye çıkacağını öngörürken, ünlü kahinin açıklamalarından çekirge ve benzeri canlıların tarlaları işgal edeceği ve ürünlere zarar vereceğine dair yorumlar yapıldı.

Nostradamus'tan tüyler ürperten 2022 kehanetleri... Felaketleri art arda sıraladı!

Shipton Ana'nın dünyaya korku salan kehanetleri! Türkler hakkında bakın ne dedi

  • baba vanga
  • kehanet
  • 2020 lgs
Tüm Trend haberleri için tıklayın