Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Aralık puan durumu: Zuhal Topal'la Yemekteyiz günlük puan tablosu nasıl?

Hafta içi her gün TV 8'de yayınlanan yarışma programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de heyecanlı anlar yaşanıyor. Bu hafta da bir isim toplam puanlamanın ardından 15 bin TL'yi kazanıyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz günlük puan tablosu nasıl? İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Aralık puan durumu...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Aralık puan durumu: Zuhal Topal'la Yemekteyiz günlük puan tablosu nasıl"

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Aralık puan durumu merak edildi. Hafta içi her gün ekrana gelen yemek yarışmasında mücadele kaldığı yerden devam ediyor. Bir yarışmacı yarın 15 bin TL'nin sahibi olacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz günlük puan tablosu nasıl?

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ 23 ARALIK PUAN DURUMU

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Aralık puan durumu henüz açıklanmadı. Puan durumu belli olur olmaz haberimize eklenecektir.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ HAKKINDA

Zuhal Topal'la Yemekteyiz TV8 ekranlarından haftanın 5 günü, 5 ayrı yarışmacımızın evine konuk oluyoruz. Onlar yemek yaparken, Zuhal Topal'da yemeğin tadına, tuzuna, biberine, yarışmacımızın misafirperverliğine kadar her şeye puan veriyor. Ve bu puanlar her cuma, haftanın finalinde büyük önem kazanıyor. Finalde en çok puanı toplayan büyük ödül olan 15.000 TL'yi kazanıyor.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın