Zor Ölüm 3 (Die Hard) konusu nedir, oyuncuları kimler? Zor Ölüm 3 ne zaman ve nerede çekildi?

Başrollerini Hollywood'un ünlü aktörlerinden Bruce Willis ve Samual L. Jackson'un üstlendiği Zor Ölüm 3 filmi Star Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. John McTiernan yönetmenliğinde çekilen serinin üçüncü filmi 254 milyon dolarlık gişe hasılatıyla vizyona girdiği 1995 yılında en çok iş yapan film olmuştu. Peki, Zor Ölüm 3 konusu nedir, oyuncuları kimler? Zor Ölüm 3 nerede, kaç yılında çekildi?

Zor Ölüm 3 (Die Hard) konusu nedir, oyuncuları kimler" Zor Ölüm 3 ne zaman ve nerede çekildi"

Aksiyon ve polisiye filmlerinin vazgeçilmez serisi Zor Ölüm 3. filmiyle izleyici karşısına çıkıyor. New York'lu dedektif John McClane'in yaşadığı maceraları anlatan filmin oyuncu kadrosunda Bruce Willis, Jeremy Irons, Samuel L. Jackson gibi ünlü aktörler yer alıyor. İşte filmin konusu ve oyuncu kadrosunda yer alan isimler...

ZOR ÖLÜM 3 KAÇ YILINDA ÇEKİLDİ?

Zor Ölüm 3 filmi 1995 yılında çekilmiş ve vizyona girmiştir.

ZOR ÖLÜM 3 NEREDE ÇEKİLDİ?

Zor Ölüm 3 filminin çekimleri ABD'nin New York şehrinde gerçekleştirilmiştir. Filmin çekimlerinde ağırlıklı olarak metro istasyonları kullanılmıştır.

ZOR ÖLÜM 3 KONUSU

New York'lu polis dedektifi John McClane, bu kez kendisinden ve NY şehrinden intikam almaya çalışan Simon takma adlı bir cani ile mücadele etmektedir. Simon tarafından şehrin çeşitli yerlerine yerleştirilmiş bombaları bulup etkisiz hale getirebilmek için onun bilmecelerini çözmek zorunda kalan McClane'e, Harlem'de tanıştığı sinirli dükkan sahibi Zeus da yardımcı olacaktır.

ZOR ÖLÜM 3 OYUNCULARI

Bruce Willis

Jeremy Irons

Samuel L. Jackson

Larry Bryggman

Graham Greene (II)

Colleen Camp

Sam Phillips

Kevin Chamberlin

  • zor ölüm
  • die hard
  • bruce willis
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın