Yeşilçam dizisi oyuncuları kimlerdir, konusu nedir? Yeşilçam dizisinin ilk fragmanı izleyiciyle buluştu!

Genç kuşağın başarılı ve beğenilen iki ismi Çağatay Ulusoy ile Afra Saraçoğlu'nu buluşturan Yeşilçam dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Bir dijital platform için hazırlanan Yeşilçam dizinin oyuncuları ise günler öncesinde açıklanmıştı. İşte Yeşilçam dizisinin ilk fragmanı, oyuncuları ve konusu...

Yeşilçam dizisi oyuncuları kimlerdir, konusu nedir" Yeşilçam dizisinin ilk fragmanı izleyiciyle buluştu!

Yeşilçam dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Başrollerini Çağatay Ulusoy ile Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı Yeşilçam dizisinde bir çok ünlü oyuncu yer almakta. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile ekranlarda yeni bir soluk getirecek dizinin ilk fragmanı izleyicisiyle buluştu. Peki Yeşilçam dizisinin ilk fragmanı yayınlandı mı? Yeşilçam dizisi oyuncuları kimlerdir, konusu nedir?

YEŞİLÇAM DİZİSİ İLK FRAGMANI YAYINLANDI

1960'lar Türkiye'sinde, Yeşilçam'ın altın çağında bir yeniden doğuş hikayesini anlatan dizinin başrolünde Çağatay Ulusoy, Selin Şekerci ve Afra Saraçoğlu var.

Şimdilerde şan dersi alan güzel oyuncu Selin Şekerci dizide Yeşilçam yıldızını canlandıracak. Canlandırdığı karakter hem ses hem de sinema sanatçısı olması nedeniyle Şekerci, dizide şarkı da söyleyecek. Aynı zamanda dizinin bir müziğini de Selin Şekerci seslendirecek.

Yönetmen Çağan Irmak, setin ilk gününden yaptığı paylaşımlarla, uzun süredir hazırlıkları süren projenin startını verdiklerini duyurdu. Dizide Çağatay Ulusoy Semih, Afra Saraçoğlu Tülin isimli karakterleri oynayacaklar. Mine karakteriyle Selin Şekerci de dizide yer alıyor.

Aynı zamanda Selin Kahraman, Ayta Sözeri, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Bora Akkaş, Özgür Çevik ve Yetkin Dikinciler de dizide rol alacak isimler arasında.

Senaryosunu Levent Cantek'in kaleme aldığı Yeşilçam dizisi, 1960'lar Türkiye'si ve o dönem altın çağını yaşayan Yeşilçam'ı konu alıyor.

Çağan Irmak'ın çekimlere başlamadan önce titiz bir çalışma yürüttüğü dizide 1960'lı yılların Türkiye'sinde ve o dönemin Yeşilçam'ında geçen bir hikaye anlatılacak.

Ünlü yönetmen, instagram'dan yaptığı paylaşımlar ile çekimlere başladıklarını duyurdu...

Dönem dizisi olduğu için de mekan düzenlemelerinden, oyuncuların kostüm, saç ve makyajına kadar her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülerek, döneme uygun şekilde planlandı. Geçtiğimiz günlerde de provaları yapıldı ve sonunda sete çıktı oyuncular. İşte Çağan Irmak'tan çekimlerin ilk gününden paylaşımlar:

Yeşilçam dizisiyle Çağatay Ulusoy'un ekranlara dönecek olması hayranlarını heyecanlandırmaya yetti. Yeşilçam dizisinin hazırlıkları sürerken ortaya bomba bir transfer iddiası atıldı. Çağan Irmak'ın yönetmenliğini üstleneceği Yeşilçam dizisinde ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un katıldığı konuşuluyor. Çağatay Ulusoy son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak rol almıştı. İddiaların ardından blutv'de yayınlanacak olan dizi hakkında detaylar merak ediliyor. Gözler şimdi dizinin yayınlanacağı tarihe ve kadrosunda yer alacak oyunculara çevrildi.

Çağan Irmak'ın yönetmenliğini üstleneceği Yeşilçam dizisine ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy katıldı. Çağatay Ulusoy son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak rol almıştı. Ayrıca Ulusoy'a güzel oyuncu Afra Saraçoğlu'nun da eşlik edeceği iddia ediliyor.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

Çağatay Ulusoy 23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde eğitim görmüş ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır.

İlk rolü 2011'de Show TV'de yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisindeki Emir Sarrafoğlu karakteridir. Dizi 2 sezon sürmüştür. Diziye devam ederken 2011'de Anadolu Kartalları filminde de önemli bir rol oynamıştır. Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın