Yaşamayanlar 4. Yeni bölüm fragmanı ne zaman? Yaşamayanlar 1.2. 3. bölüm izle Yaşamayanlar BLU TV

Yaşamayanlar 3. Yeni bölüm ne zaman, saat kaçta sorusu araştırılıyor. Yaşamayanlar izleyici karşısına her hafta Perşembe günleri çıkıyor. Blu TV iddialı bir yapımı daha ekrana getiriyor. Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç’in başrollerini paylaştığı vampir dizisi Yaşamayanlar 1. Ve 2. Bölümü izleyiciden tam not almayı başardı. Ardından 3. Bölüm için heyecan başladı. Dizinin 3. Bölümü 13 Eylül’de saat 19.00’da Blu TV’de yayınlanacak. Yaşamayanlar dizisinin Perşembe günü Blu TV'de yayınlanacak olan 3. bölümünde, İstanbul'a kendisini vampire dönüştüren Dmitry'i öldürmek için gelen Mia'nın (Elçin Sangu) hikayesini konu alan ve ilk iki bölümü geçtiğimiz hafta BluTV'de yayınlanmaya başlayan Yaşamayanlar'ın 3. bölümünde; Avcılar'la müttefik olan Mia kendisine yardım eden Numel'in (Birkan Sokullu) kim olduğunu öğrenmeye çalışacak. Kötülükleriyle nam salan Dmitry ise insanlar ve vampirler arasındaki anlaşmayı bozmak için harekete geçecek. Yayınlanan fragmanda; Dmitry'nin (Kerem Bürsin) 'İnsanın ruhu masum değil, hepsinin içinde uyandırılmayı bekleyen bir kötülük var!' sözleri dizide vampirler ve avcılar arasında kıran kırana yaşanacak savaşın ilk sinyalini verdi. Yaşamayanlar dizisi ile ilgili merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yaşamayanlar 4. Yeni bölüm fragmanı ne zaman" Yaşamayanlar 1.2. 3. bölüm izle Yaşamayanlar BLU TV

Yaşamayanlar 3. Yeni bölüm izleyici tarafından merak ediliyor. Yaşamayanlar 1. 2. Bölüm izleme linki araştırılıyor. Blu TV yeni bir sanal diziyi seyirciler ile buluşturdu. Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç’in başrollerini paylaştığı vampir dizinin ilk iki bölümü televizyon izleyicisinden tam not aldı. Ardından 3. Bölüm için heyecan başladı. Dizinin 3. Bölümü 13 Eylül’de saat 19.00’da Blu TV’de yayınlanacak. Üyelik işleminin söz konusu olduğu BluTv, ilk 7 gün ücretsiz olarak hizmet vermektedir. İlk 7 günün ardından ise aylık 14.90 türk lirası ödeyerek üye olabileceğiniz bu uygulama için herhangi bir taahhüt söz konusu değildir. Yani istenildiği zaman üyelik iptal ettirilebilir ve herhangi bir cayma bedeli ödenmez. Dizinin oyuncu kadrosunda Türkü Turan, Nilperi Şahinkaya, Efecan Şenolsun, Edip Tepeli, Elit İşcan, Oral Özer, Erdeniz Kurucan, Selahattin Ergün, Beril Acar ve Birce İrem İlaçan gibi başarılı oyuncular da yer alıyor. Türkiye'nin ilk vampir dizisi Yaşamayanlar'ın yapımcılığını Bubi Film, Ran Film, Braveborn ve İstanbul ’74 birlikte üstleniyor. Yaşamayanlar dizisinin Perşembe günü Blu TV'de yayınlanacak olan 3. bölümünde, İstanbul'a kendisini vampire dönüştüren Dmitry'i öldürmek için gelen Mia'nın (Elçin Sangu) hikayesini konu alan ve ilk iki bölümü geçtiğimiz hafta BluTV'de yayınlanmaya başlayan Yaşamayanlar'ın 3. bölümünde; Avcılar'la müttefik olan Mia kendisine yardım eden Numel'in (Birkan Sokullu) kim olduğunu öğrenmeye çalışacak. Kötülükleriyle nam salan Dmitry ise insanlar ve vampirler arasındaki anlaşmayı bozmak için harekete geçecek.

YAŞAMAYANLAR DİZİSİ İZLEME LİNKİ

YAŞAMAYANLAR 3. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yaşamayanlar dizisi 3. yeni bölümü ile 13 Eylül'de saat 19.00'da ekrana gelecek.

YAŞAMAYANLAR 1. VE 2. BÖLÜM EKRANA GELDİ

Dizinin ilk iki bölümü BLU TV üzerinden yayınlandı.

Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç’in başrollerini paylaştığı vampir dizisi Yaşamayanlar'ın yayın tarihi ve saati belli oldu. Türkiye'nin ilk vampir dizisi olan Yaşayamayanlar 6 Eylül'de saat 19.00’de ilk bölümüyle BluTV’de yayınlandı.

Yaşamayanlar dizisi Blu TV’de yayınlanacak. Her hafta Perşembe günü yeni bölüm ekrana gelecek.

YAŞAMAYANLAR KONUSU

Mia, kendisini vampire dönüştüren Dmitry’yi öldürüp yeniden insan olmak için İstanbul’a gelir.  Fakat kadim şehir İstanbul’un onun için başka planları vardır. Mia kendisini iyiyle kötünün, aşkla nefretin, yaşamla ölümün birbirlerine dönüştüğü soluk soluğa bir hikayenin tam merkezinde bulur. Bu hikayede ona eşlik edenlerse karanlık ve çekici Karmen, geçmişinde büyük bir sır barındıran savaşçı Numel ve İstanbul’un kenar mahallelerinde vampirlere karşı direnen avcılardır. Hepsinden de önemlisi, insanlar ve vampirler arasında büyük bir savaş başlamak üzeredir. Mia'nın en büyük sınavı ise büyük savaş başladığında kimin tarafında savaşacağıdır.

Dizinin yönetmenliğini; Eve Dönüş: Sarıkamış 1915 filmi ile Hong Kong Asya Film Festivali’nden Yeni Yetenek ve Montreal Dünya Filmleri Festivali’nden de FIPRESCI ile Altın Zenith ödüllerini kazanarak büyük uluslararası başarılara imza atmış ve BluTV Özel Yapım'ı 7YÜZ dizisinin ‘Prosedür’ bölümünün yönetmeni olan Alphan Eşeli üstleniyor.

Çarpıcı konusuyla çok konuşulacak dizinin senaryosunu Şamil Yılmaz kaleme alırken dizinin görüntü yönetmeni Tariel Meliava ise izleyicileri gizemli ve heyecan dolu dünyanın içine sürükleyecek görüntülere imza atıyor.

YAŞAMAYANLAR DİZİSİ OYUNCULARI

Yönetmenliğini Alphan Eşeli'nin, senaristliğini Pınar Bulut'un üstlendiği, kadrosunda Elçin Sangu, Kerem Bursin, Birkan Sokullu, Selma Ergeç ve Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı dizi için geri sayım başladı. Yönetmenliğini Alphan Eşeli'nin, senaristliğini Pınar Bulut'un üstlendiği, kadrosunda Elçin Sangu, Kerem Bursin, Birkan Sokullu, Selma Ergeç ve Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı dizi için geri sayım başladı.

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985’te İzmir’de doğdu. Sangu, oyunculuk ve mankenlik yapmaktadır. Televizyon reklamlarında ve kampanyalarda yer almasıyla Türkiye’de en çok aranan ve en çok maaş alan ünlülerden birisi oldu.Oyunculuk kariyerine başlamadan önce Mersin Üniversitesi’nde Opera bölümünde okudu.Televizyon dizilerinde yer almadan önce bir sahne oyuncusuydu.

En çok, Haziran 2015’ten Ocak 2017’deki finaline kadar Star TV’de yayınlanan romantik komedi dizisi Kiralık Aşk’ta Defne rolüyle tanınmaktadır. Performansı sayesinde üç Altın Kelebek Ödülü de dahil olmak üzere 20’den fazla ödüle aday gösterildi.Yer aldığı diğer projeler arasında Öyle Bir Geçer Zaman ki (2011), Aşk Kaç Beden Giyer (2012-2013), Bir Aşk Hikâyesi (2013-2014), Kurt Seyit ve Şura (2014) ve Sevdam Alabora (2015) bulunmaktadır.

Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlayan Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başladı.

İlk olarak 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Jale karakteriyle tanındı. 2012-2013 yılları arasında Aşk Kaç Beden Giyer’de Nehir’i canlandırdı. 2013’ten 2014’e kadar Güney Kore televizyon dizisi I’m Sorry, I Love You’nun Türk uyarlaması olan Bir Aşk Hikâyesi’nde Eda olarak rol aldı. 2014 yılında Güzide’yi Rusya, Türkiye ve Ukrayna’da çekilen tarihi drama dizisi Kurt Seyit ve Şura’da canlandırdı. 2015 yılında aTV dizisi Sevdam Alabora’yı takiben, aynı yıl büyük çıkışını Barış Arduç ile birlikte başrolde yer aldığı Kiralık Aşk adlı dizide Defne karakterini canlandırarak gerçekleştirdi. Dizi 69 bölüm boyunca yayın hayatına devam etti ve Sangu’nun performansı beğeni topladı.2017 yılında Sangu’nun Kanal D’de yayınlanacak yeni bir dizide yer alması beklendiği açıklandı. Ayrıca aynı yılın Ağustos ayında Sangu’nun Baruş Ardıç ile Mutluluk Zamanı (önceki adıyla Yanımda Kal ve Gitme Sen!) adlı sinema filminde yer alacakları duyuruldu.

KEREM BURSİN KİMDİR?

Kerem Bursin 4 Haziran 1987 yılında dünyaya gelmiş Amerikada'da oyunculuk eğitimi almıştır.Lise yıllarında arkadaşlarıyla bir Rock müzik grubu kurdu Teksas'ta birçok konser verdi.1,79 cm boyunda olan Kerem Bursin'i keşfeden isim Oscar'lı yapımcı Roger Corman.Amerika'da yaşayan Kerem Bursin, Boston Emerson Collage'den sonra üniversite eğitimini tamamladı. Ardından Los Angeles'a taşınarak oyunculuk kariyerine başladı.Carolyn Pickman ve Eric Morris'ten oyunculuk eğitimi alan Bursin, kuzeninin düğünü için İstanbul'a geldiğinde Gaye Sökmen ile tanıştı ve Gaye Sökmen Ajans'la anlaşarak Türkiye'de de oyunculuk yapmaya başladı.

Daha öncede her yaz tatilinde Türkiye'ye anneannesinin yanına geldi.Kerem Bursin'in rol aldığı filmler; 2013 The Living Dead, 2010 Sharktopus, 2008 Killian, 2007 The Architect, 2006 Razor Man, 2010 Kiss of Death.2 Temmuz 2013 tarihinde başlayan "Güneşi Beklerken" adlı gençlik dizisinde Kerem Bursin, başrolleri Emre Kınay, Hande Doğandemir ile paylaştı.2014 yılında yönetmeni Çağan Irmak olan "Unutursam Fısılda" isimli filmde Kerem Bursin, Hümeyra, Mehmet Günsür, Farah Zeynep Abdullah ve Işıl Yücesoy ile birlikte oynadı.

BİRKAN SOKULLU KİMDİR?

Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 2003 yılında, ‘Best Model Of Turkey’ yarışmasında üçüncü oldu. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü'nü bitirdi. 10 yıllık profesyonel basketbol oynadı. Maltepe Üniversitesinde okurken manken ve modellik yaptı.

Oyuncu Dolunay Soysert'ten oyunculuk dersler aldı. "Küçük Kadınlar" dizisinde Ayaz karakteri ile dikkat çekti. 2010 yılında Tims production ile anlaştı. "Küçük Sırlar" dizisinde "Demir" rolü büyük beğeni kazandı ve bu dizi kariyeri için dönüm noktası oldu.

2012 yılında “Uçurum” dizisinde hırslı bir gazeteciyi canlandırdı. 2013 sezonunda ise Fatih dizisinde Şehzade Mustafa'yı canlandırdı, ancak dizi uzun ömürlü olamadı. Hayat Şarkısı dizisinde Kerim karakteri ile çok sevildi.

SELMA ERGEÇ

1 Kasım 1978 Almanya doğumlu oyuncu Almanya’da Münster Üniversitesi Tıp Bölümü’nde eğitim aldığı sırada okulunu yarıda bırakıp Böyle mi Olacaktı adlı dizi ile profesyonel oyunculuk hayatına ilk adımını attı. En son Vatanım Sensin’de Halide Edip’i canlandıran deneyimli oyuncu daha önceden Gönül İşleri, Muhteşem Yüzyıl, Kalp Ağrısı, Asi, Şöhret ve Böyle mi Olacaktı gibi dizi projelerinde rol almıştır.

NİLPERİ ŞAHİNKAYA

23 Şubat 1988 Senegal doğumlu Türk oyuncu Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. En son Bu Şehir Arkandan Gelecek’in kadrosunda yer alan deneyimli oyuncu daha önceden N’olur Ayrılalım, Kiraz Mevsimi, Kayıp, Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Deniz Yıldızı gibi dizi projelerinde rol almıştır.

BLU TV NASIL İZLENİR?

Üyelik işleminin söz konusu olduğu BluTv, ilk 7 gün ücretsiz olarak hizmet vermektedir. İlk 7 günün ardından ise aylık 14.90 türk lirası ödeyerek üye olabileceğiniz bu uygulama için herhangi bir taahhüt söz konusu değildir. Yani istenildiği zaman üyelik iptal ettirilebilir ve herhangi bir cayma bedeli ödenmez.

BluTV'yi 7 gün boyunca ücretsiz deneyebilir ve istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Deneme sürecinde hiçbir şekilde ödeme alınmayacaktır. Hesabım sayfasında belirtilen otomatik yenilenme tarihinde tutar çekilerek hizmetiniz 1 ay uzatılır.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın