Yasak Elma'da Şahika'yı yıkan anlar! Hasan Ali ve Ender evleniyor

Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan, Nesrin Cavadzade gibi isimlerin rol aldığı Fox TV'nin entrika dolu dizisi Yasak Elma 5 Nisan pazartesi akşamı 105. bölümü ile ekrana getirildi. Yasak Elma'nın final sahnesinde Hasan Ali'nin Şahika'ya yaptığı itiraf geceye damga vurdu. Ender ile evleneceğini söyleyen Hasan Ali'nin söyledikleri karşısında Şahika büyük şok yaşadı.

Yasak Elma'da Şahika'yı yıkan anlar! Hasan Ali ve Ender evleniyor

Fox TV'nin heyecan ve entrikanın bir an olsun hız kesmediği başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan, Nesrin Cavadzade'nin rol aldığı Yasak Elma dizisi 5 Nisan pazartesi akşamı yayınlanan 105. bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi.

5. sezona da onay alarak hayranlarını heyecanlandıran Yasak Elma'da beklenmedik gelişmeler yaşandı. Yasak Elma 105. son bölümde; Hasan Ali, Şahika'ya büyük bir itirafta bulunur. Hasan Ali, Ender ile evlilik kararı aldığını Şahika'ya söylerken o anlar geceye damga vurdu.

Şahika, Hasan Ali'nin ona oynadığı oyun karşısında ilk kez yenilmiş olmanın şaşkınlığını ve sinirini yaşarken, Ender, Hasan Ali'yle yakınlaşmak için yeni planlar kurmaya başlamıştır.

Şahika ise Hasan Ali'ye kendini affettirmek yerine farklı bir yol çizerek onun dikkatini çekmeye çalışır.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın