Yasak Elma'da çözülemeyen gizem! Duvağın altındaki kim?

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma 98. yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Eda Ece, Şevval Sam, Talat Bulut ve Nesrin Cavadzade'nin başrolü paylaştığı dizi 4. sezonu ile devam ediyor. Absürt komedi tarzında ilerleyen dizinin garip sahnelerine alıştık. Ancak bu haftaki bölümde öyle şeyler yaşanacak ki ‘Bu da olmaz' demekten kendimizi alamıyoruz.

Yasak Elma'da çözülemeyen gizem! Duvağın altındaki kim"

Pazartesi günü izleyicisi ile buluşan Yasak Elma dizisi 100. Bölüme çok yaklaştı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşım yapan Eda Ece, şu an dizinin 100. bölümünün çekildiğini duyurmuştu. Dizi artık absürt komedi noktasında olduğu ve izleyiciler de gerçeklik aramadığı için, senaristler için her türlü sahneyi yazmak normal. Dün yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Pazartesi günü değişik sahnelere şahit olacağımızı görmüş olduk.

Geçtiğimiz hafta şalgam suyu içen Şahika öldü mü, nasıl kurtulacak gibi soruların yanıtını aramıştık. Nabzı yavaşlatan bir ilaç içerek öldüğü süsü verilen Şahika, bir anda ortaya çıktı. Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade de konuyla ilgili açıklama yapmıştı.

Dizinin kötü karakteri Ender'in de Hasan Ali beye yaptığı şantaj devam ediyor. Ender, tuzağa düşen Hasan Ali beyden şirketin hisselerini istiyor. Ancak Hasan Ali beyin şirket hisseleri sadece aynı soyadını taşıyan birisine geçebilir. Ender'in çözümü ise basit, "Evleneceğiz".

Hasan Ali bey çaresiz bu teklifi kabul ediyor. Gelinlikle kadın geliyor ve yerine oturuyor. Peki gelinliğin içinde kim var? Ender mi yoksa Şahika mı? Şimdi de dizinin yeni bölümünde bu konu gündem olacak.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın