Yasak Elma 109. bölümde beklenmedik olaylar yaşanıyor! Yasak Elma 109. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Yasak Elma 109. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 109. yeni bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı ekranların sevilen dizisi Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Yasak Elma 109. bölümde beklenmedik olaylar yaşanıyor! Yasak Elma 109. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Yasak Elma yeni bölümüyle ekrana kaldığı yerden devam ediyor. Merakla beklenen Yasak Elma 109.bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde bu hafta beklenmedik olaylar yaşanıyor. Ekrana geldiği ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Yasak Elma dizisinin 109. yeni bölüm fragman görüntüleri ve son bölümde yaşanan tüm detayları bu haberimiz üzerinde derledik. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve detayları

YASAK ELMA 109. BÖLÜM FRAGMANI

YASAK ELMA 108. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıldız, Çağatay'ı kaybedeceğini anlayarak son kez bir oyun oynar ve bu sefer şansı yaver gider. Ender, Kaya'yla arasını düzeltmeye çalışırken, bir taraftan da ondan şüpheleniyordur. Bütün kapılar tek tek Cansu'nun yüzüne kapanınca Cansu çareyi büyük intikam planı yapmakta bulur ve Hasan Ali'nin davetini basar.

Oyuncuları:

Şevval Sam

Eda Ece

Erdal Özyağcılar

Berk Oktay

Nesrin Cavadzade

Şafak Pekdemir

Nilperi Şahinkaya

Melisa Doğu

Barış Aytaç

Can Nergis

Serkan Rutkay Ayıköz

ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın