Yasak Elma 105. bölüm özeti, dizide neler oluyor? Yasak Elma 105.yeni bölüm 2.fragman yayında!

Yasak Elma yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ekranların büyük beğeniyle izlenen Yasak Elma dizisinin 105. yeni bölümü 2. fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yasak Elma 5 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle FOX TV'de.

Yasak Elma 105. bölüm özeti, dizide neler oluyor" Yasak Elma 105.yeni bölüm 2.fragman yayında!

Yasak Elma 105. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 105. yeni bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Yasak Elma 105. yeni bölüm 2. fragman görüntüleri ve özeti haberimizde.

YASAK ELMA 105. BÖLÜM ÖZETİ

Yasak Elma yeni bölümünde, Çağatay Yıldız'ı arayıp akşam iş yemeği olduğunu söylerken Yıldız inanmaz ve Çağatay'ı sorguya çeker. Kaan Bey ile yemeğe gittiğini söyleyen Çağatay Yıldız tarafından basılınca şok olur fakat işler Yıldız'ın sandığı gibi değildir. Eşine hediye almak için bir kadınla buluşan Çağatay dönüş yolunda Yıldız'a kızarken Yıldız oldukça utanmıştır. Öte yandan Şahika ve Ender taraflarında ipler iyice gerilmiştir.

YASAK ELMA 105. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın