Yargı son bölüm izle kesintisiz! Yargı 31. bölüm izle tek parça!

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı dün akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. Ay Yapım imzası ile ekrana gelen dizide bu hafta Ailesi ile aşkı arasında sıkışıp kalan Ilgaz bir seçim yapmıştır, artık aralarındaki uçurumu ne Ilgaz ne Ceylin inkâr edebilmektedir...

Yargı son bölüm izle kesintisiz! Yargı 31. bölüm izle tek parça!

Kanal D'nin, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı, reyting rekortmeni dizisi "Yargı" yeni bölümünde ailesi ile aşkı arasında sıkışıp kalan Ilgaz bir seçim yapmıştır, artık aralarındaki uçurumu ne Ilgaz ne Ceylin inkâr edebilmektedir. Ceylin bir yandan babasını katleden kişinin cezalandırılması için uğraşırken, bir de bunun üstüne Ilgaz'ın uzaklığı eklenmiştir.

YARGI 31. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

YARGI 31. BÖLÜM ÖZETİ

Kanal D'nin, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı, reyting rekortmeni dizisi "Yargı" yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin'in oturduğu Yargı'nın yeni bölümünün konusu ise şöyle;

Ailesi ile aşkı arasında sıkışıp kalan Ilgaz bir seçim yapmıştır, artık aralarındaki uçurumu ne Ilgaz ne Ceylin inkâr edebilmektedir. Ceylin bir yandan babasını katleden kişinin cezalandırılması için uğraşırken, bir de bunun üstüne Ilgaz'ın uzaklığı eklenmiştir.

Zafer'in öldürüldüğü geceye dair sis perdesi az da olsa aralanmıştır.

  • yargı izle tek parça
  • yargı izle son bölüm
  • yargı son bölüm izle kesintisiz
  • kanal d yargı izle
  • yargı yeni bölüm izle
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın