Vedası duygulandırdı! Bir ünlü oyuncu daha Sefirin Kızı'ndan ayrıldı

Satar TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, kan kaybetmeye devam ediyor. Sağlık sorunları nedeniyle setlere çıkması sakıncalı olan Neslihan Atagül, dizinin kadrosundan ayrılmıştı. Uraz Kaygılaoğlu'nun kısa bir süre sonra diziden ayrılacağı duyuruldu. İki başarılı oyuncunun ardından bir kez daha ayrılık yaşandı ve dizide Kahraman Boz karakterine hayat veren ünlü oyuncu Bülent Şakrak, vedasını duyurdu.

Vedası duygulandırdı! Bir ünlü oyuncu daha Sefirin Kızı'ndan ayrıldı

Pazartesi günleri ekranlara gelen Sefirin Kızı dizisinde bir isim daha kadroya veda etti. Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu'nun ardından Bülent Şakrak da diziden ayrıldı. Kahraman Boz karakteri ile çok sevilen ünlü oyuncu, 40. Bölüm itibariyle diziye veda eden isimlerden biri oldu.

Sefirin Kızı dizinde Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaoğlu'nun ayrılışından sonra radikal değişiklikler olmuştu. Dizininin kadrosuna Mavi karakteri ile Tuba Büyüküstün dahil oldu. Ancak başarılı oyuncunun gelişi bile Sefirin Kızı'nı kurtaramadı. Dizinin reytingleri düşmeye devam ediyor.

Sefirin Kızı dizisinde Kahraman'ın hikayesi sona erdi. Bülent Şakrak da sosyal medya üzerinden tüm ekip arkadaşlarına ve hayranlarına güzel sözlerle veda etti. Hem prodüksiyon ekibine hem de oyuncu arkadaşlarına dokunaklı sözler yazan ünlü oyuncu duygulandırdı.

Sefirin Kızı dizisinin yönetmeni ve birlikte rol aldığı isimlere de teşekkür mesajında yer veren oyuncu, şu sözleri ile dikkat çekti:

"Dünyayı kuran, arkadaşlığını esirgemeyen, tevazunun baş kenti Aslan genel yönetmenim @emre.kabakusak ve her biri enerji deposu olan diğer yönetmenlerim @muratkerasus @isilsugunday a, giydiği ayakkabıdan, takındığı tavra kadar ders niteliğinde bir görüntü̈ yönetmeni olan, değerli ağabeyim @serdar_armutlu ya ve onun çok kıymetli teknik ekibine, Yapımın benim için tüm yükünü̈ aslanlar gibi sırtlanmış ve insanlığı ile herkesin derdine derman olma gayreti olan @ceyhunolas ve ekibine.

Disiplin ve çalışkanlıklarına her an beni hayran bırakan çok değerli oyuncu arkadaşlarımı da unutmadım tabi ki, ancak; çok kalabalıklar.

O nedenle arkadaşlarıma da bu işin lokomotif vazifesini en iyi şekilde yerine getirmiş çok değerli @neslihanatagul @urazka ve #enginakyürek vasıtası ile binlerce teşekkür ediyorum tekrar.

Ve son olarak canım @gozdecigaci sen şahane bir partnersin İyi ki geldim, iyi ki aranıza aldınız.. Alayınızı çok sevdim, seveceğim.. EYVALLAH..."

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın