Uyanış Büyük Selçuklu izle tek parça! Uyanış Büyük Selçuklu 27. bölüm full izle!

Uyanış Büyük Selçuklu 27. bölümü ile dün akşam TRT 1'de yayınlandı. Pazartesi yayınlanan dizi her hafta reytinglerde ilk sırada yer almayı başarıyor. Geçen hafta Melikşah ve Tekiş arasında büyük mücadele yaşanmıştı. Uyanış Büyük Selçuklu 27. bölümde Melikşah, Tekiş'e diz çöktürmüş, boynuna yay kirişini geçirmişti. Tekiş'in acıklı akıbetine Melikşah karar verdi. İşte Uyanış Büyük Selçuklu 27. bölüm full izleme linki...

Uyanış Büyük Selçuklu izle tek parça! Uyanış Büyük Selçuklu 27. bölüm full izle!

Uyanış Büyük Selçuklu 27. bölüm seyirciyi bu haftada ekrana kilitledi. Her pazartesi TRT 1'de ekrana gelen yapımın oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Sevda Erginci, Buğra Gülsoy, Sezin Akbaşoğulları, Mehmet Özgür ve Hatice Şendil gibi isimler yer alıyor. Uyanış Büyük Selçuklu 27. bölümde bu hafta Kınık Obası'nda Efruz'u fark eden Livya, onu Kınık Alplarına teslim etmek için harekete geçmiş lakin Hasan Sabbah tarafından ağır yaralanmıştı. Tekiş ile girdiği taht mücadelesini kazanan Melikşah, Tekiş'e diz çöktürmüş, boynuna yay kirişini geçirmişti. İşte Uyanış Büyük Selçuklu 27. bölüm...

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 27. BÖLÜM FULL İZLE!

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 27. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tekiş ile girdiği taht mücadelesini kazanan Melikşah, Tekiş'e diz çöktürmüş, boynuna yay kirişini geçirmişti. Tekiş'in acıklı akıbeti ölüm mü olacaktır, yoksa Melikşah'ın merhameti Tekiş'in sağ kalmasına yetecek midir?

Kınık Obası'nda Efruz'u fark eden Livya, onu Kınık Alplarına teslim etmek için harekete geçmiş fakat Hasan Sabbah tarafından ağır yaralanmıştı. Livya daldığı ölüm uykusundan uyanıp Efruz'un ve Faysal'ın bir Batıni olduğunu söyleyecek midir? Bu vesileyle Turna, babası İlteber'in Batınilerce öldürüldüğünü öğrenecek midir?

Sırrı öğrenen Hasan Sabbah, Başulu'yu kaçırmayı başarmıştı. Sabbah, Başulu'yu neden kaçırmıştır? Onu tutsak ederek hangi emeline varmayı planlamaktadır? Geri vermek için Başulu'ya karşılık Sencer'den hangi mühim şeyi isteyecektir?

Tapar en sonunda emeline ulaşmış ve emir olacağını öğrenmişti. Sultan Melikşah tarafından Şelemzar Emiri tayin edilen Tapar'ı nasıl bir sürpriz beklemektedir?

  • Uyanış Büyük Selçuklu 27. bölüm izle
  • Uyanış Büyük Selçuklu 27. bölüm full izle
  • Uyanış Büyük Selçuklu izle
  • Uyanış Büyük Selçuklu son bölüm full izle
  • trt 1 Uyanış Büyük Selçuklu izle tek parça
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın