Uyanış: Büyük Selçuklu 31. bölümde Turan Şah'ın durumu ne olacak? Uyanış: Büyük Selçuklu 31. bölüm 1. fragmanı nefes kesti!

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Uyanış: Büyük Selçuklu 31. yeni bölüm 1. fragmanı yayına girdi. TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu 31. yeni bölümde sarayı basıp tahtı almak isteyen Turan Şah, Melik Şah'ın gazabına uğrayacak. Peki Turan Şah idam edilecek mi?

Uyanış: Büyük Selçuklu 31. bölümde Turan Şah'ın durumu ne olacak" Uyanış: Büyük Selçuklu 31. bölüm 1. fragmanı nefes kesti!

Uyanış: Büyük Selçuklu 31. yeni bölüm 1. fragmanı TRT1 izleyicisiyle buluştu. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren 31. yeni bölümde gerilim kaldığı yerden devam ediyor. Dizide Turan Şah ile Melik Şah yine karşı karşıya geliyor. Büyük bir tuzağın içine düşen Turan Şah, Melik Şah'ın gazabına uğrayacak.

UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU 31. BÖLÜM 1. FRAGMANI

UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU 30.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Melikşah ordusuyla birlikte ikinci defa Şelemzar önlerine vardığında Turanşah ve Tekiş'in kendisinden önce davranıp Şelemzar'ı zapt ettiğini görmüştü.

Melikşah, töre gereği daha önceden Tapar'a vermiş olduğu Şelemzar'ı kılıç hakkı olarak Tekiş'e bırakmak zorunda kalacaktır.

Bu duruma Tapar'ın tepkisi nasıl olacaktır? Kendisine açıkça bir haksızlık yapıldığını düşünecek olan Tapar, nasıl bir fevri harekete girişecektir? Ona kim engel olacaktır? Gevher, bulunduğu konumu bahane ederek, bir obalı olarak gördüğü Başulu'nun elini öpmeyi reddetmişti.

Zübeyde, Gevher'in bu saygısızlığına öfkelenmiş fakat Terken'in de Gevher'e arka çıkmasından ve Başulu'nun bağışlayıcı tavrından ötürü aralarında başlayan tartışmayı büyütmeyecektir. Fakat başhatun olan Zübeyde, saraya geldiklerinde Gevher ve Terken'e Başulu'ya karşı işledikleri saygısızlıktan ötürü nasıl bir ceza verecektir? Öte yandan Kavurd'un ölümünden sorumlu tuttuğu Nizamülmülk'ün ve yaverini öldüren Sencer'in cezalandırılmasını bekleyen Turanşah, umduğunu bulamayacaktır.

Sencer uzun zamandır hak ettiği meliklik hilatini giyecek, bunun yanı sıra Nizamülmülk de hâcelik makamına geri dönecektir. Turanşah, bu iki haberi aldığında gerilecek ve Melikşah'ın bu hamlelerinin apaçık kendisine yönelik bir tahrik girişimi olduğu sonucuna varacaktır.

Turanşah, Melikşah'la giriştiği savaşı hangi noktaya kadar vardıracaktır? Yoksa tahtı almak için harekete geçecek midir? Melikşah, kendisine asilik eden ve apaçık düşmanlık güden Tekiş'e ve hükmüne boyun eğmeyen Turanşah'a nasıl bir oyun hazırlamaktadır?

  • Uyanış: Büyük Selçuklu
  • Uyanış: Büyük Selçuklu 31 bölüm fragmanı
  • Uyanış: Büyük Selçuklu yeni bölüm
  • Uyanış: Büyük Selçuklu son bölüm
  • Uyanış: Büyük Selçuklu TRT1 son dakika
  • Uyanış: Büyük Selçuklu oyuncuları
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın