Uyanış Büyük Selçuklu 24. son bölümde neler yaşandı? Uyanış Büyük Selçuklu 25. yeni bölüm fragmanı yayında mı?

Uyanış Büyük Selçuklu 24. bölüm dün akşam ekrana geldi. Yönetmen koltuğunda Emre Konuk'un yer aldığı dizi Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun tarihi, siyasi olayları ve o dönemde yaşanan savaşları konu alıyor. Uyanış Büyük Selçuklu 24. bölümde izleyenlerden yine büyük beğeni aldı. Uyanış Büyük Selçuklu 24. bölüm izlemek isteyenler konuya geniş yer verdi. İşte dün akşam yaşananlar...

Uyanış Büyük Selçuklu 24. son bölümde neler yaşandı" Uyanış Büyük Selçuklu 25. yeni bölüm fragmanı yayında mı"

Uyanış Büyük Selçuklu 24. bölümü ile dün akşam TRT 1'de yayınlandı. Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Büyük Selçuk, tarihi olaylardan esinlenerek izleyici ile buluşuyor. Uyanış Büyük Selçuklu 24. bölümde izleyenler nefeslerini tuttu. Heyecanlı ve aksiyon dolu sahneleri ile Uyanış Büyük Selçuklu izle 24. bölüm tek parça kesintisizi izleme linki...

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 25. BÖLÜM ÖN İZLEME

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 24. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sultan Melikşah, Tekiş'e Haddini Bildiriyor!

Melikşah ile arası giderek açılan ve onunla uzlaşmaz bir noktaya varan Tekiş, Melikşah'ı tahttan indirmekle sonuçlanabilecek her yola başvuracaktır. Devletin içinde bulunduğu siyasi ve sosyal çalkantıyı bahane ederek Selçuklu Devleti'nin kurucu unsuru olan ve belkemiğini oluşturan Türkmen Beylerini Melikşah'a karşı etrafında birlik olmaya çağıracaktır.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 24. BÖLÜM İZLEME LİNKİ!

Şelemzar'da Batıni tüccarlar, ahaliyi kendi batıl yollarına çekmek için harekete geçmişti. Batıni hekimler Darüşşifa'da hızla yuvalanmaya başlamıştı. Faaliyetlerin hızlanmasını isteyen Sabbah, Faysal'a Şelemzar'da bir Batıni medrese kurmasını söylemişti. Şelemzar'da Batınileri giderek güçlenirken; ahalinin arasına karışan Gazali, yasaklı olan Batınilerin Şelemzar'da çoğalmaya başladıklarını anlamıştı.

Uyanış Büyük Selçuklu'nun 24. bölümüne Melikşah Sultan'ın "Söz bitecek, kılıçlar konuşacak" sözü damga vurdu. Kardeşi Tekiş beyle aralarına düşmanlık giren Melikşah Sultan, Tekiş'i öldürecek mi?

Melikşah'ın Hristiyanların kutsal mızrağını ele geçirmesi ve topraklarına sızan Haçlıları dize getirmesi İslam dünyasındaki itibarını arttırmıştır. Hasan Sabbah, Melikşah'ın yükselen saygınlığını yok etmek için Sencer'i kullanmayı planlamaktadır.

Melik Tapar, annesiyle ilgili sırrı babasına açmak ister fakat Tacülmülk bunun iyi sonuçlar doğurmayacağını söyler. Melikşah Sultan, Sencer'in annesiyle ilgili Tacülmülk ve Terken Hatun'dan hesap sorar. Melikşah Sultan, Başulu Hatun ile ilgili sırrı öğrenecek mi?

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın