Türk dizi tarihinde ilki başaracak Kırmızı Kamyon'un kadrosuna bir kişi daha dahil oldu!

Yakında Show Tv'de yayınlanacak olan Kırmızı Kamyon dizisinin çekimleri devam ediyor. Kırmızı Kamyon dizisi hem teması hem de hikayesi ile Türk dizi tarihinde bir ilki gerçekleştirecek. Yabancı pek çok dizide benzer hikayeler ekranlarda yer aldı ama Türkiye'de ilk kez itfaiye odaklı bir dizi çekiliyor. Çalışmaları devam eden dizinin başarılı oyuncu kadrosuna bir kişi daha dahil oldu.

Türk dizi tarihinde ilki başaracak Kırmızı Kamyon'un kadrosuna bir kişi daha dahil oldu!

Başrollerinde Görkem Sevindik, Nilay Deniz ve Ushan Çakır'ın yer aldığı Kırmızı Kamyon dizisinin kadrosuna bir isim daha katıldı. Titizlikle çalışmaları devam eden dizinin hikayesi bugün kadar gördüklerimizden farklı.

Kırmızı Kamyon dizisi, birkaç hafta önce yayınlanan fragmanları ile izleyicileri bir hayli etkilemişti. Gerçek itfaiyecilerden özel eğitimler alan oyuncular, zorlu koşullarda çalışmanın arka yüzünü de öğreniyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Kırmızı Kamyon dizisine son katılan ismi tv100'deki yazısından duyurarak Toprak Sağlam'ın dahil olduğunu belirtti. Ay Yapım ve Suavi Doğan'ın birlikte kurduğu 10. Ev Yapım şirketinin yapımcılığını üstlendiği dizide Toprak Sağlam, Fatih Al'ın hayat verdiği Yavuz'un eşi Gönül olarak diziye katılıyor.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın