Teşkilat 4. yeni bölüm fragmanı yayında! Teşkilat 4. yeni bölümde neler olacak?

Teşkilat 4. yeni bölüm için beklenen fragman yayına girdi. Her yeni tanıtım fragmanında ilgiyi üzerinde toplamayı başaran Teşkilat 4. yeni bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanacak. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Teşkilat 4. yeni bölüm fragmanı şimdiden büyük merak uyandırdı.

Teşkilat 4. yeni bölüm fragmanı yayında! Teşkilat 4. yeni bölümde neler olacak"

Teşkilat 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Teşkilat 4. yeni bölümünde yeni bir operasyon başlıyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Teşkilat 4. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayı haberimizde.

TEŞKİLAT 4. BÖLÜM FRAGMANI

TEŞKİLAT 3. SON BÖLÜM ÖZETİ

Tam olarak anlaşamasalar da Zehra'dan yardım alarak, ölümcül bir tuzak kuruyor.

Zehra'yı ve merkezdekileri önce sinirlendirse de tuzak işe yarıyor ve Ceren ile Serdar arasındaki savaş iyice kızışıyor!

Ölmeden önce ölenler, bir yandan ailelerinin kendilerinin kaybı karşısında yaşadıklarını uzaktan takip edip, onlara ellerini uzatamamakla baş etmeye çalışıyor.

Ancak bir yandan da vatan sevgisi ile her şeyi göze alıp girdikleri bu oyunda, şimdi SİHA fabrikasına saldırı talimatını verenlerin peşine düşüyor.

Kurulan bir oyun ile Pascal'a saldırı talimatını veren "Şirket"e ulaşmanın kapısı aralanıyor. Bu kapı, kahramanlarımızı önce Berlin'e sonra Berlin'de pek çok ülkeden düşmanın bulunduğu bir pazarlık masasına götürüyor.

  • teşkilat
  • teşkilat yeni bölüm
  • teşkilat son bölüm
  • Teşkilat 4. yeni bölüm fragmanı
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın