Temizlik Benim İşim 12 Mart 2021 haftanın birincisi açıklandı! Temizlik Benim İşim kazananı kim oldu?

Fox Tv'nin ilgiyle takip edilen yarışma programı Temizlik Benim İşim'de bugün final heyecanı var. Temizlik konusunda kendine güvenen titiz 5 yarışmacı haftanın birincisi olmak için kıyasıya mücadele verdiler. Temizlik Benim İşim 12 Mart 2021 haftanın birincisi kim? Temizlik Benim İşim kazananı kim oldu? gibi soruların yanıtları tüm program takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı. İşte tüm merak edilenler...

Temizlik Benim İşim 12 Mart 2021 haftanın birincisi açıklandı! Temizlik Benim İşim kazananı kim oldu"

Kadir Ezildi'nin sunumu ile ekrana gelen Temizlik Benim İşim'de bugün final heyecanı yaşanıyor. Yarışmada hiç bilmedikleri kirli bir eve giden yarışmacılar, verilen sürede evi temizlemek için kıyasıya mücadele ediyorlar. Temizlik Benim İşim 12 Mart 2021 haftanın birincisi kim? Temizlik Benim İşim kazananı kim oldu? gibi soruların yanıtları tüm izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı.

TEMİZLİK BENİM İŞİM HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM?

Temizlik Benim İşim 12 Mart 2021 haftanın birincileri Arzu Hanım ve Gizem Hanım oldu.

TEMİZLİK BENİM İŞİM FORMATI NEDİR?

"En iyi temizliği ben yaparım" sloganıyla ekranlara gelen Temizlik Benim İşim'de her hafta 5 yarışmacı yarışıyor. Yarışmada hiç bilmedikleri kirli bir eve giden yarışmacılar, verilen sürede evi temizlemek için kıyasıya mücadele edecek.

Bu arada yarışmacıları denetleyen Kadir ise zaman zaman onlara yardım ederken bazen de ağır bir şekilde eleştirecek. Gün sonunda da yapılan temizliğe göre yarışmacılara puan verecek. Haftanın sonunda ise en yüksek puanı alan yarışmacı 10 Bin TL'nin sahibi olacak.

TEMİZLİK BENİM İŞİM SUNUCUSU KADİR EZİLDİ KİMDİR?

19 Mart 1995 tarihinde doğan Kadir Ezildi, annesiyle birlikte yaşıyor. Haftada 3 gün dip köşe ciddi bir temizlik yapan Kadir annesini bile bezdirmiş durumda. Aslen Konyalı olan Ezildi İstanbul'da ikamet ediyor.

Obsesif Kompülsif Bozukluk teşhisi bulunan Kadir pek misafir sevmiyor. Sadece evini değil yaşadığı apartmanın temizliğini de yapan Kadir Ezildi evdeki herkesi de bıktırmış. Özellikle Kadir'in annesi onun bu takıntısından bıkmış. Kadir'in annesi işten eve geldiğinde oturamadığını ve kendi evinde tedirgin olduğunu söylüyor.

  • Temizlik Benim İşim
  • Temizlik Benim İşim birincisi
  • Temizlik Benim İşim kazananı
  • Temizlik Benim İşim kim kazandı
  • Temizlik Benim İşim 12 mart
  • 12 mart 2021 haftanın birincisi
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın