Tek sözle yılların öcünü aldı! Sadakatsiz'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı…

Kanal D ekranlarını entrikası bol dizisi Sadakatsiz, her Çarşamba izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen ‘in başrolü paylaştığı diziye en son Cemal Hünal katılmıştı. Asya ve Derin arasındaki düşmanlık bu bölümde daha da alevleniyor. Sinan ile Asya'nın aşkı gazetelere düşünce ortalık karıştı.

Tek sözle yılların öcünü aldı! Sadakatsiz'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı…

Bu sezonun en iddialı yapımlarından biri olan Sadakatsiz dizisinin 21. Bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölüm yeni entrikalar ile heyecanı bir doz daha artıran dizde bu bölüm, izleyicinin hoşuna gidecek. Derin, gazetede okuduğu haber ile Asya'ya laf atmak isterken adeta Asya'nın kapak gibi sözüyle kala kalıyor.

Sinan ile beraber açılışa katılan Asya'nın yeni ilişki haberi gazetelere yansıyarak tüm şehre yayılır. Bunu gören Derin ise oldukça sevinmiştir. Asya'ya imalı konuşmalarda bulunur. Ancak Asya'nın Derin'in konuşmalarına tahammülü kalmamıştır.

Derin, "Bakarsın bu sefer senin için işler yolunda gider" diye konuşunca, Asya tam bir kapak olacak şu sözü söyledi: "Sinan, Volkan gibi bir kadın ile beraber iken başka bir kadın ile yasak aşk yaşayacak kadar ahlaksız değildir belki mi demek istedin."


Tüm Televizyon haberleri için tıklayın