Sonunda o gün geldi… Sen Çal Kapımı dizisinde beklenen karar alındı!

FOX TV kanalının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı, uzun süredir final yapacağı ile gündeme geliyordu. Günü değiştirilen dizi büyük bir izleyici kaybı yaşamıştı. 32 bölümdür yayınlanan dizide izleyiciyi rahatsız eden olaylar gerçekleşiyordu. Dizinin reytinglerinin de gerilemesine neden olan bu konu, Serkan ve Eda ayrılığıydı. İzleyiciler bu konuda senaristlere büyük baskı yaptı ve o baskılar nihayet sonuçlandı.

Sonunda o gün geldi… Sen Çal Kapımı dizisinde beklenen karar alındı!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinin, 33. Yeni bölümü yarın akşam ekranlara gelecek. Dizide bir süredir Serkan ve Eda ayrılığı yaşanıyordu. İkilinin birbirinden uzak kalmasına daha fazla dayanamayan izleyiciler senaristlere birçok mesaj yollamıştı. Artık aşk görmek istediklerini belirten izleyicilerin bu istekleri karşılık buldu.

Sen Çal Kapımı dizisinin 33. bölümünden yayınlanan 3. fragmanında, Serkan ile Eda'nın ayrılıklarının biteceğini görmüş olduk. Senaristlerin bu ikiliyi yeniden birleştirme kararı alması dizinin hayranlarını bir hayli sevindirecek.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde hem Deniz'in Eda'yı sevdiğini söylemesi herkesi şaşırtacak hem de Serkan ile Eda'nın aşkları yeniden devam edecek.


Oyunculukla alakası yok... Burcu Biricik'in dizi partneri Feyyaz Şerifoğlu'nun asıl mesleği şaşırttı!

Şeref Bey çok sevilmişti... Haluk Bilginer yeni bir dizide oynayacak!

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Yeşilçam'ın başlama tarihi belli oldu!

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın