Seni Çok Bekledim 11.yeni bölüm fragmanı yayında mı? Seni Çok Bekledim 10. son bölüm izleme linki!

Seni Çok Bekledim 10. son bölümü ile ekrana geldi. Renkli karakterleri ile birbirinden farklı hikayeye yer veren Seni Çok Bekledim final öncesi 11. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Star Tv'de Cuma akşamları yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisi reytinglere yenik düştü. Reytingleri aynı gün yayınlanan rakipleri yüzünden gittikçe düşmeye başlayan dizinin yeni bölüm fragmanını haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz..

Seni Çok Bekledim 11.yeni bölüm fragmanı yayında mı" Seni Çok Bekledim 10. son bölüm izleme linki!

Seni Çok Bekledim 10. bölüm izleme linki, ve 11. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Önümüzdeki haftalarda final yapacağı iddia edilen Seni Çok Bekledim dizisi severleri yeni gelişmeleri yakından takip ediyor. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle ilk bölümleriyle sosyal medyada da çok konuşulan Seni Çok Bekledim dizisinin reytinglerinde düşüş yaşandı. İşte dizi ile ilgili son karar ve yeni bölüm fragman detayları...

SENİ ÇOK BEKLEDİM 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Seni Çok Bekledim yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman görüntüleri yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

SENİ ÇOK BEKLEDİM FİNAL Mİ YAPACAK?

Gazeteci Birsen Altuntaş, Seni Çok Bekledim dizisi için final kararını twitter hesabından duyurdu. Seni Çok Bekledim dizisinin 13. bölümde final yapacağı öğrenildi.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 10. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadir, dedesinin şüpheli ölümü üzerine araştırmalarına devam ederken öğrendiği gerçeğin ağırlığını yaşamaktadır. Ayliz'le arasında sır kalmasını istemez ama gerçekleri söylemek kolay değildir. Kadir evde yaşanan sarsıcı olayların da etkisiyle Cemal'le karşı karşıya gelir. Artık birkaç cephede birden savaşmak zorundadır.

Ayliz ve Kadir, ailelerinin geleceği için planlar yaparken Ayliz aldığı bir haberin etkisiyle şok geçirir. Ayliz için bu durumu atlatmak da Kadir'le paylaşmak da kolay olmayacaktır.

Kadir, Cemal'i evden uzaklaştırmak için kararlıdır. Ancak Cemal, Mihre ve Ayliz'i tarafına çekmeyi başararak Kadir'e karşı hamle yapar. Öte yandan Kadir, hiç aklına gelmeyecek bir gerçekle yüzleşmek üzeredir.

Meryem, Erol'a olanlardan sonra Selo ile yaptığı plandan pişmanlık duymaya başlar. Kendini affettirmek için ne yapması gerektiğini düşünürken tüm hayatını değiştirecek kötü bir haber alır.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 10. BÖLÜM İZLEME LİNKİ

SENİ ÇOK BEKLEDİM DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Hayatında hiçbir şeyin tesadüf olmadığına inanan Kadir (Özcan Deniz) ve aşka inanmayan Ayliz'in (İrem Helvacıoğlu) masal tadındaki aşkını ekrana getirecek olan 'Seni Çok Bekledim', sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla seyirciyi farklı bir serüvenin içerisine sokacak. Hikaye, hayatını ailesinden ayrı kuran iş insanı Kadir ile babasız büyüyen fotoğrafçı Ayliz'in annesiyle ilişkisine de yer veriyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM DİZİSİ OYUNCULARI KİMDİR?

Özcan Deniz - Kadir

İrem Helvacıoğlu - Ayliz

Yıldız Kültür - Hidayet

Lila Gürmen - Mihre

Ali İpin - Rıza

Durul Bazan - İsmet

İlhan Şen - Erol

Mustafa Uğurlu - Cemal

Nihan Büyükağaç - Sibel

Selen Domaç - Songül

Şehsuvar Aktaş - Osman Efe

Türkü Turan – Zahide

Caner Şahin – Selahattin

Hakan Ummak - Zaza

Gürkan Güzeyhuz - Serkan

Sibel Şişman - Şebnem

Damla Makar - Nezahat

Ömer Gökay Şanlıer - Umut

  • seni çok bekledim
  • seni çok bekledim yeni bölüm
  • seni çok bekledim 10 bölüm fragmanı
  • seni çok bekledim 11 bölüm fragmanı
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın