İzleyicinin tepkisi büyük! Sen Çal Kapımı fena ters köşe yaptı

Sen Çal Kapımı fena ters köşe yaptı! Cumartesi akşamlarının fenomen yapımında Eda-Serkan aşkının evlilik yolunda hızlı adımlar atması dizi hayranlarını kasvetli geçen bölümler sonrası adeta coşturmuştu. Eda ve Serkan'ın yeniden bir araya gelişi, kına, hamam sahneleri derken nihayet evlilik gününe gelinmişti ki dizi hayranları yine hüsrana uğradı.

İzleyicinin tepkisi büyük! Sen Çal Kapımı fena ters köşe yaptı

Sen Çal Kapımı fena ters köşe yaptı! Eda ve Serkan'ın muradına erememesi seyirciyi yine çileden çıkardı. FOX TV'nin rekortmen dizisi Sen Çal Kapımı'da sular durulmuyor. Hande Erçel'in Eda ve Kerem Bürsin'in Serkan karakterleri ile seyirci karşısına çıktığı yapımda işler fena karışıyor. Eda ve Serkan aşkının doludizgin yaşandığı son bölümler dizi takipçilerini mutlu ederek, bu iş tamam dedirtmişti. Dizinin 29. yeni bölüm fragmanını gören seyirciler peki şimdi neler olacak demekten ve tepki göstermekten kendini alamıyor. 

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide, Serkan'ın uçağından haber alınamaması herkeste büyük şok etkisi yaratırken seyirci için asıl altın vuruş Eda'da yaşatılıyor. Öyle ki dizi çiftinin muradını bekleyen seyirci, Eda'nın Serkan için yaşadığı sancılı sürece tanık olacak. Dizinin 29. yeni bölümünde Eda'nın yaşayacağı kabusa hatta Serkan'ın ortadan kayboluşundaki acı ile göreceği halüsinasyonlara maruz kalacak olan seyirci fena sarsılacak.

Mutlu mesut giden dizi bölümleri sonrası Sen Çal Kapımı'ndan gelen bu ters köşe seyircinin keyfini kaçırmaya yetti. Önceki bölümlerde ağzına bir parmak çalınan ve aşk komedisinin tadını alan seyircinin 29. bölüm fragmanında gördükleri haliyle büyük tepkileri de beraberinde getirdi. Öyle ki dizi hayranları sosyal medyada, "Bir bölüm evleneceklerini göstereyim sonra kabusa devam ederim, Serkan geri gel özletme kendini, bakın gerçekten yapmayın, mutlu ettikten sonra üzüntüye boğmayın. Ne olur Serkan geri dön, Eda'yı böyle böyle Kırmızı Oda dizisine transfer edecekler" şeklinde dikkat çeken yorumlar yapmayı ihmal etmeyerek tepkilerini ortaya koydular.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın