Sen Çal Kapımı dizisinde hikaye tamamen değişiyor! Eda Serkan'dan vaz geçti

Hande Erçel ve Kerem Bursin'in başrollerinde oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinde olaylar bir hayli karışıyor. Herkes genç oyuncuların canlandırdığı Eda ve Serkan çiftini evlenecek diye düşünürken ikili yolları ayırdı. Gerçek hayatta da birbirine çok yakıştırılan ikilinin dizide ayrılık yaşaması hayranları üzdü. Serkan tekrar gözdesi olan Selin'e evlilik teklifi edecek. Peki, Eda ne yapacak?

Sen Çal Kapımı dizisinde hikaye tamamen değişiyor! Eda Serkan'dan vaz geçti

Fox TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı'da izleyicilerin hiç beklemediği bir olay yaşandı. Hande Erçel'in canlandırdığı Eda karakteri ile Kerem Bursin'in canlandırdığı Serkan karakterinin ilişkiyi ilerletip evlenmeleri bekleniyordu. Ancak ikili ayrıldı ve farklı insanlarla ilişki yaşamaya başladı.

Geçen bölüm ikili arasında yaşanan düğün heyecanı bu bölümde yerini ayrılığa bırakınca izleyiciler şok oldu. İki bölüm arasındaki uçurum herkesi şaşırttı. Sen Çal Kapımı'nın 6 Şubat'ta yayınlanacak 30. Bölümünde ise Eda Serkan'dan tamamen vaz geçiyor. Dizinin ikinci fragmanında; "Senden nefret ediyorum Serkan Bolat" diye bağıran Eda, çocukluk arkadaşı Deniz'in kendisine evlilik teklif ettiğini herkesin önünde duyuruyor.

Bir başka detay ise, Eda'nın Serkan'ın bulunduğu ortamda evlilik teklifini duyurduğunda üstünde olan kıyafet. Serkan ile nişanlandığında üzerinde olan kıyafetti.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın