Semih Kandemir, Hilmi Soral kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye yarışmacısı Semih Kandemir, Hilmi Soralnereli, Instagram hesabı nedir?

Semih Kandemir - Hilmi Soral, O Ses Türkiye yarışmasına damga vuran isimler arasında. Yeni sezonun dikkat çeken isimleri arasında yer alan Semih Kandemir - Hilmi Soral , O Ses Türkiye 2021 ilk turunda şarkı performansıyla 4 jüri üyesini döndürmeyi başardı. Peki O Ses Türkiye yarışmacısı Semih Kandemir - Hilmi Soral kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir? İşte O Ses Türkiye yarışmacısı hakkındaki bilgiler...

Semih Kandemir, Hilmi Soral kimdir, kaç yaşında" O Ses Türkiye yarışmacısı Semih Kandemir, Hilmi Soralnereli, Instagram hesabı nedir"

Semih Kandemir - Hilmi Soral , TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yeni sezonunda dikkat çeken yarışmacılardan biri oldu. Performansı ile dört jüriyi döndürmeyi başaran Semih Kandemir - Hilmi Soral 'nın hikayesi merak konusu oldu. Söz konusu internet aramalarında "O Ses Türkiye yarışmacısı Semih Kandemir - Hilmi Soral kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir?" sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

Ekranların en çok izlenen yarışmalarından olan O Ses Türkiye, onuncu sezonu üçüncü bölümü 16 Ekim'de yayınlandı. Semih Kandemir - Hilmi Soral , O Ses Türkiye 2021 ilk turunda kör elemelerde şarkı performansıyla 4 jüri üyesini döndürmeyi başardı.

O SES TÜRKİYE SEMİH KANDEMİR – HİLMİ SORAL KİMDİR?

O Ses Türkiye 2021 yarışmasına katılan Semih Kandemir - Hilmi Soral, yarışmaya Bursa'dan katılıyorlar. Semih Kandemir 35, Hilmi Soral 70 yaşında. 2016 yılında bu yana birlikte Bursa ve çevre illerde sahne alıyorlar.

Semih Kandemir, Hilmi Soral'ın tam müziği bıraktım dediği an tanıştıklarını söyledi. Hilmi Soral, emekli olduğunu ve müziği bıraktığını söyledi. Bu sırada Semih Kandemir, bunu duyunca teklif götürüyor ve sonrasında yola devam ediyorlar.

Birlikte ilk sahnesinde Hilmi Soral'ın eski enerjisini yakaladığını, ilk olarak ufak kafelerde şarkı söylediklerini açıklayan Semih Kandemir, güzel bir şarkıları olduklarını ve tüm jüriyi çevirmeyi düşündüklerini söyledi.

KİMİN TAKIMINA KATILDI?

Semih Kandemir - Hilmi Soral, bu akşam O Ses Türkiye'de "YA EVDE YOKSAN" adlı şarkıyı seslendirdi. Performansıyla dört jüriyi de döndürmeyi başardı. Başarılı yarışmacılar, O Ses Türkiye'de Beyazıt Öztürk'ün takımıyla devam etme kararı aldı.

  • Semih Kandemir
  • Hilmi Soral
  • o ses türkiye
  • semih kandemir kimdir
  • hilmi soral kimdir
  • semih kandemir kaç yaşında
  • hilmi soral kaç yaşında
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın