Sefirin Kızı dizisinden kötü haber… Tuba Büyüküstün bile kurtaramadı!

Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisi için tehlike çanları çalıyor. İlk sezonunda çok iyi reyting sonuçları alan dizi ikinci sezonunda hiç iyi gitmiyor. Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu'nun ayrılması ile kan kaybeden diziyi, Tuba Büyüküstün'ün gelişi bile toparlayamadı. Rytinglerin kötü gidişatı düzelmezse dizinin yakın bir tarihte final yapacağı iddia edildi.

Sefirin Kızı dizisinden kötü haber… Tuba Büyüküstün bile kurtaramadı!

Geçtiğimiz sezon reyting rekorları kıran Sefirin Kızı dizisinin, bu yıl aksilikler peşini bırakmadı. Dizide Nare karakterini canlandıran Neslihan Atagül'ün sağlık sorunları nedeniyle projeden ayrılmasının ardından Uraz Kaygılaroğlu da projeye veda etti. Senaryosu mecburen değişen diziye Tuba Büyüküstün dahil oldu ancak başarılı oyuncuya rağmen düşen reytingler yükselemedi.

Bülent Şakrak gibi sevilen bir oyuncunun da kadrodan ayrılmasıyla kan kaybeden diziye, Tuba Büyüküstün ile Şafak Başkaya dahil oldu. Ancak iki başarılı ismin dahil olması bile reytingleri kurtaramadı.

Yönetmeliğini Emre Kabakuşak'ın yaptığı, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem'in birlikte kaleme aldıkları diziden hayranlarını üzecek haber geldi.

Sefirin Kızı dizisinin reytinglerdeki kötü gidişatı son bulmazsa mayıs ayının ilk haftasında final yapacağı konuşuluyor.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın