Sefirin Kızı 46. yeni bölümde neler olacak? Sefirin Kızı 46. yeni bölüm fragmanı yayında!

Sefirin Kızı 46. yeni bölümü ile önümüzdeki hafta ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Sefirin Kızı 46. yeni bölüm fragmanı Star Tv izleyicisiyle buluştu. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Sefirin Kızı 46. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde.

Sefirin Kızı 46. yeni bölümde neler olacak" Sefirin Kızı 46. yeni bölüm fragmanı yayında!

xSefirin Kızı 46. yeni bölüm izleyicisiyle buluşuyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen idzisi Sefirin Kızı 46. yeni bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Sefirin Kızı 46. yeni bölüm fragmanı şimdiden büyük ilgi gördü. İşte fragman görüntüleri ve son bölümde yaşananlar...

SEFİRİN KIZI 46. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SEFİRİN KIZI 45. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yahya'nın nikah masasını terk etmesinin ardından Halise'nin tutuklanması konakta bomba etkisi yaratmıştır. Sancar annesinin tutuklanma nedenini anlamaya çalışırken Mavi'yi de Sedat'tan uzak tutmaya çalışır. Olanların iç yüzünü ise Yahya'dan öğrenecektir. İki kardeş Halise'yi çıkarmak için mücadele etseler de annelerine karşı aldıkları tavrı korumaya kararlılardır.

Mavi, dışarıda kopan felaketlerden ve yaşanan tüm olumsuzluklardan Melek'i korumak için bir anda kendilerine küçük bir dünya kurar. Üstelik bunu Sancar'ı çok şaşırtacak bir yerde yapacaktır.

Dudu yaşadıklarına inanamaz ve yaşadığı acıyla konakta kriz yaratmaya devam eder. Yahya ise büyük bir pişmanlığın peşinde Elvan'la konuşmaya çalışır. Elvan, Bora sayesinde bambaşka bir Elvan keşfederken konağın sınırlarından girdiği anda arka arkaya öğrendikleriyle sarsılır.

Sedat ise hız kesmeden saldırmayı sürdürür ve Sancar'ın kucağına başka bir bomba daha bırakır. Sancar aynı yerden sınanmaya devam ederken Mavi'nin geçmişindeki başka sırlar da yavaş yavaş su yüzüne çıkar. Sonunda Sedat'ın kontrolden çıkan öfkesiyle herkesin hayatı bir kabusa dönüşecektir.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın