Sadakatsiz'in sezon finale damga vuran kaza sahnesi! Derin ve Asya uçurumdan düştü

Kanal D'nin reyting rekorları kıran başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Ali İl, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen, Taro Emir Tekin ve Alp Akar'ın rol aldığı Sadakatsiz 2 Haziran çarşamba akşamı sezon finali bölümü ile ekrana getirildi. Derin ve Volkan'ın nasıl tanıştığı ekrana getirildi. Derin, hastalıklı bir şekilde davranmaya başlar ve Asya'yı alıp Sapanca'ya Volkan ile ilişkisinin başladığı yere götürmek ister. Derin'in arabanın hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte Asya el frenini çekerek uçurumun kenarında asılı kalırlar. Volkan, gördüğü manzara karşısında panik yaşarken arabasının uçurumdan düştüğü anlara şahit olur.

Sadakatsiz'in sezon finale damga vuran kaza sahnesi! Derin ve Asya uçurumdan düştü

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Ali İl, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen, Taro Emir Tekin ve Alp Akar gibi isimlerin rol aldığı Kanal D'nin en sevilen yapımlarından olan Sadakatsiz 2 Haziran Çarşamba akşamı muhteşem bir sezon finali ile ekran macerasına ara verdi.

Sadakatsiz son bölümde Volkan ve Derin'in 5 yıl önce Sapanca'da bir otelde tesadüf sonucu tanışmaları ekrana getirildi. Derin, Londra'da üniversite eğitimini tamamlayıp Türkiye'ye dönmüştür. Arkadaşları ile vakit geçirmek isteyen Derin, ailesine döndüğünü söylemez ve Sapanca'da bir otelde kalır. Volkan da bir konferans için Derin'le aynı otelde kalmaktadır. İkili, Sapanca'da yakınlaşır ve ilişiklerine başlar. Volkan ise evli olduğunu Derin'den gizler.

Asya'yı alarak Volkan ile ilişkilerinin başladığı yere götüren Derin, yaptıklarının ortaya çıkması ile adeta delirmiştir. Derin kendisinin ve Asya'nın telefonlarını atarak aracı hızla kullanır. Aşırı sürat yapınca otomobil yoldan çıkarak uçurumun kenarında asılı kalır. O esnada Volkan ikiliye yetişir ancak otomobil son anda uçurumdan aşağı yuvarlanarak önce kayalıklara çarptı ardından ise denize düşer.

Volkan'ın 'Asya' diye haykırışları izleyenleri ekran başına kilitlerken Asya'nın 'Aldatılan kadının öfkesi cehennem ateşinden beterdir. Hiçbir deniz bu ateşi söndüremez. Ben henüz kalemi elime almadım. Bu romanın son cümlesini ben yazacağım' sözleri ise dikkat çekti.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın