Reyting savaşında sınıfta kaldı... Masumiyet dizisinin akıbeti bugünkü bölüme bağlı!

Hülya Avşar, Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ, İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü'nün başrollerinde yer aldığı Fox TV'de ekrana getirilen Masumiyet dizisi reytinglerde bekleneni karşılayamadı. 5 Mayıs çarşamba akşamı ekrana getirilecek olan yeni bölümündeki izlenme oranına göre Masumiyet ya final yapacak ya da yoluna kaldığı yerden devam edecek. Masumiyet dizisinin yeni bölümü Ramazan bayramı haftasında ekrana getirilemeyecek.

Reyting savaşında sınıfta kaldı... Masumiyet dizisinin akıbeti bugünkü bölüme bağlı!

Fox TV'nin sosyal medyada çok konuşulan yapımları arasında yerini alan başrollerinde Hülya Avşar, Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ, İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü gibi isimlerin rol aldığı Masumiyet dizisi yeni bölümü ile 5 Mayıs çarşamba (bu akşam) ekrana getirilecek.

Dizinin beklenen reytingi sağlayamaması nedeniyle kanal yeni önlemler almaya başladı. Çarşamba akşamının vazgeçilmezi Sadakatsiz dizisi ile aynı gün yayınlanarak izlenme oranlarında geride kalan Masumiyet dizisinin akıbeti ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Masumiyet dizisinin kaderi bu akşam netleşiyor. Gold Film imzalı dizi bu nedenle bayram haftasında ekrana gelmeyecek. Bu akşam ekrana gelecek bölümün reytingine göre final senaryosunun yazılıp yazılmayacağına karar verilecek.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın