Ramo 39. bölümde neler oluyor? Ramo dizisi 39. yeni bölüm fragmanı yayında!

Ramo'nun bu haftaki yeni bölümü için beklenen fragman yayına girdi. Show Tv ekranların sevilen dizisi Ramo 39. yeni bölüm fragmanında yer alan görüntüler izleyici tarafından şimdiden büyük ilgi gördü. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği senaryosunun Yılmaz Şahin'e ait olduğu ve yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın'ın yaptığı Ramo dizinin 39. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Ramo 39. bölümde neler oluyor" Ramo dizisi 39. yeni bölüm fragmanı yayında!

Ramo dizisi 39. yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Cuma akşamları ekrana gelen, güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Ramo dizisi 39. yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Başrollerini Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, İdil Fırat ve Yiğit Özşener'in paylaştığı Ramo yeni bölümü ile Show Tv ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Ramo yeni bölümüyle 9 Nisan Cuma günü saat 20.00'de Show TV'de!

RAMO 39.BÖLÜM FRAGMANI

Ramo dizisi yeni bölümünde büyük bir operasyon başlıyor. Ramo ve ailesi büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalıyor. Finale son iki bölüm kalan Ramo dizisi yeni bölümü için geri sayım başladı.

MURAT YILDIRIM KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in rol aldığı 'Ramo' dizisi setinde koronavirüsü paniği yaşandı. Murat Yıldırım'ın test sonucu pozitif çıktı. Yıldırım'ın tedavisine evinde başlandı.

KORONA BENİ DE YAKALADI

Instagram hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulunan Yıldırım, şu ifadeleri kullandı: "Bir yıl kovalamanın ardından evet, Kovid beni de yakaladı. 5. günümdeyim daha iyiyim çok daha iyi olacağım. Bütün dünyadan bu hastalığın gitmesi için dua ediyorum. Kendinize dikkat edin."

RAMO 40. BÖLÜMDE FİNAL YAPACAK

Bir kötü haber de Yıldırım'ın oynadığı Ramo dizisinden geldi. Reytinglerde istenilen başarıyı gösteremeyen dizi, erken final kararı aldı. Daha önce son 5 bölümünün kaldığı açıklanan dizi 40. bölümde final yapacak.

  • ramo
  • ramo 39 bölüm fragmanı
  • ramo final tarihi
  • ramo yeni bölüm ne zaman
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın