Osman Bey, Vezir Alemşah'la hesaplaştı... Kuruluş Osman tüm kategorilerde birinci oldu

Ekranların en çok izlenen dizisi ‘Kuruluş Osman', ATV ekranındaki 80'inci bölümüyle nefesleri keserken reytinglerin ve sosyal medyanın zirvesinde yer aldı. ‘Kuruluş Osman'da Konya'da kendisine kurulan tuzaktan kurtulan Osman Bey, nihayet Vezir Alemşah'la hesaplaştı.

Osman Bey, Vezir Alemşah'la hesaplaştı... Kuruluş Osman tüm kategorilerde birinci oldu

Burak Özçivit'in başrolünde yer aldığı #KutluDevlet etiketiyle sosyal medyada Türkiye ve dünya gündeminde yer alan 'Kuruluş Osman', reytinglerde de açık ara en çok izlenen yapım oldu.

'Kuruluş Osman', 80'inci bölümüyle Tüm Kişiler kategorisinde 12,61 reyting, 27,61 izlenme payı, AB kategorisinde 10,77 reyting, 25,72 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde 12,72 reyting, 27,56 izlenme payı elde etti. 'Kuruluş Osman' tüm kategorilerde birinci sırada yer aldı.

Konya'da kendisine kurulan tuzaktan kurtulmayı başaran Osman Bey, şehirden gizlice çıkmayı başardı ve Söğüt bölgesine geldi. Osman Bey, Turgut Bey ve Kosses'le birlikte Vezir Alemşah'a karşı stratejisini kurarken, Julia'nın saldırısından kurtulan hatunlar ise ağır yaralı Selcan Ana'yı Söğüt'e götürdü.

Vezir Alemşah, Harmankaya Kalesi'ni Gündüz Bey'e vererek Türkmen beylerini etkiledi ve toyda Gündüz'ün Kayı beyi olarak seçilmesini sağladı. Aksakallılarla buluşup Geyhatu'nun büyük planını öğrenen Osman Bey, Vezir Alemşah'ın kendisine Şeyh Edebalı'nın dergahında kurduğu tuzağı ise tersine çevirdi.

Osman Bey, Söğüt'teki handa kıstırdığı Vezir Alemşah'la hesaplaştı, cezasını kesti!

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ'a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman', ATV ekranlarındaki üçüncü sezonunda da çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın