Osman Bey ezeli düşmanı Geyhatu ile karşı karşıya

Başrollerinde Burak Özçivit'in rol aldığı Kuruluş Osman dizisi üçünzü sezonuyla da izleyenleri ekran başına kilitliyor. Kuruluş Osman 84. bölüm yeni fragmanında Osman Bey ezeli düşmanı Geyhatu ile karşı karşıya geliyor.

Osman Bey ezeli düşmanı Geyhatu ile karşı karşıya

ATV ekranındaki üçüncü sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer alan ve izleyiciden büyük ilgi gören 'Kuruluş Osman', 2 Mart Çarşamba 20.00'de ekrana gelecek 84'üncü bölümüyle nefes kesecek. Haftanın en çok izlenen dizisi olan 'Kuruluş Osman'da, Osman Bey ağır yaralanmasına rağmen Geyhatu'nun peşini bırakmaz. Osman'a olan hıncını hatunlarından çıkarmaya kararlı olan Vezir Alemşah ise Kayı Obasını basıp hatunlarını tutuklayacaktır.

Osman Bey Geyhatu'yu gafil avlamışken birden karşısında Vezir Alemşah'ı bulur. Büyük bir cenderenin içindedirler. Osman Bey Geyhatu'yu yakalamak için cendereden sıyrılır. Geyhatu'nun izini sürmeye başlar. Fakat geride kalan alplar yaralı halde Vezir Alemşah'a esir düşerler? Alplar'ın akıbeti ne olacaktır?

Bala Hatun'un doğum sancıları başlamıştır. Kayı Obasında Bala'nın doğum telaşı varken Vezir Alemşah obaya yıldırım gibi düşer. Vezir Alemşah Osman'a olan hıncını hatunlarından çıkarmaya kararlıdır. Hatunları yargılayacaktır. Onları tutuklatıp Söğüt'e doğru yola çıkar. Bala'nın sancıları dinmemektedir. Hatunlar düştükleri zor durumdan nasıl kurtulacaktır?

Geyhatu ağır yarasına rağmen ustaca saklanmayı başarır. Fakat Osman'ın daima bir planı vardır. Osman Bey Geyhatu'yu nasıl yakalayacaktır? Bir yandan Geyhatu'ya hesap sormak için uğraş veren Osman Bey Bala Hatun'un haberini alır. Osman Bey Bala Hatun'u görebilecek midir?

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ'a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman', ATV ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın