Oktay Kaynarca setlere geri dönüyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için sürpriz gelişme!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için sürpriz gelişme! Oktay Kaynarca setlere geri dönüyor. atv 2016-2021 yılları arasında atv'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi geçtiğimiz yılın sonlarına doğru final yaparak ekranlara veda etmişti. Dizinin başrol oyuncuları Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba'nın ardından Oktay Kaynarca'nın da yeni projesi belli oldu.

Oktay Kaynarca setlere geri dönüyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için sürpriz gelişme!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hızır Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca'nın yeni adresi belli oldu. EDHO'nun final yapmasının ardından başrol oyuncularının yeni adresleri de belli oluyor. Dizinin İlyas'ı Ozan Akbaba TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kasaba Doktoru'yla anlaşırken Yunus Emre Yıldırımer de atv ekranlarında izleyicisiyle buluşan Adı Sevgi dizisiyle anlaştı. Son olarak Oktay Kaynarca'nın rol alacağı dizi netleşti.

YENİ PROJESİYLE EKRANLARDA OLACAK

atv ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçtiğimiz yılın sonlarına doğru final yaparak ekranlara veda etmişti. Dizinin başrol oyuncuları Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba'nın ardından Oktay Kaynarca'nın da yeni projesi belli oldu.

"ACIKLI BİR KADIN VE SERT BİR ERKEĞİN HİKAYESİ"

Oktay Kaynarca, yine ATV için Eylül ayına çok iddialı bir diziye hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Onur Tan'ın oturacağı dizi çok acıklı bir kadın ve bir erkeğin hikayesini buluşturacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ A2'DE İZLEYİCİSİYLE BULUŞUYOR

Öte yandan Efsane dizi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' hayranlarını sevindirdi. ATV'nin fenomen dizisi "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" a2'de yeniden ekranlara gelmeye başladı.

OKTAY KAYNARCA KİMDİR?

Oktay Kaynarca 27 Ocak 1965 tarihinde dünyaya geldi. Kurtlar Vadisi adlı dizide Süleyman Çakır karakterini canlandırarak popüler oldu. Türkiye'de 2010'lu yılların en fazla izlenen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır Çakırbeyli karakterini canlandırdı.

Sinemada Yengeç Sepeti filmindeki rolü ile 31. Altın Portakal Film Festivali'nde, Bumerang Cehennemi'ndeki rolü ile 39. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'ne değer görülmüştür.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın