N Kuşağı oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir? N Kuşağı 1. bölüm YouTube'de izleyicisiyle buluştu!

N Kuşağı'ın internet üzerinde yayınlanan 1. bölümü başarılı performansları ve oyuncuların uyumu büyük beğeni topladı. Sugarworkz, Merzigo ve TAFF Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği dizi resmi YouTube kanalında seyircisiyle buluştu. Peki N Kuşağı 1. bölüm YouTube'de izleyicisiyle buluştu! N Kuşağı oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir?

N Kuşağı oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir" N Kuşağı 1. bölüm YouTube'de izleyicisiyle buluştu!

Çakallarla Dans serisine imza atan SugarWorkz yapımı N Kuşağı isimli dizi ilk bölümü ile YouTube'de yayına girdi. Üniversiteli ve işsiz dört gencin Youtuber olma serüvenini konu alan N Kuşağı 1. bölüm şimdiden seyirciden büyük beğeni topladı. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kilitleyen N Kuşağı dizisini YouTube'de dizinin resmi kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.

Senaryosunu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi'nin kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda; Naz Çağla Irmak, Alper Baytekin, Ezgi Gönültaş, Bora Ecer gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Türkiye'nin ilk interaktif dizisi olan Eee Sonra? dizisine imza atan Emre Bahadır Çırakoğlu oturuyor.

N KUŞAĞI DİZİ KONUSU NEDİR?

N Kuşağı dizisinde, üniversiteli ve işsiz 4 gencin youtuber olma serüvenini anlatılmaktadır.

Şevket Çoruh'un "Hariçten tirad atmak, yasak. Bir senedir kapalıyız" repliği ve Baba Sahne maskesini takması bizleri derinden düşünmeye sürüklüyor.

N KUŞAĞI OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

N Kuşağı dizisinin merak edilen oyuncu kadrosu 200'ü aşkın aday arasından seçilerek oluşturuldu.

N Kuşağı dizisinde; Sarp Levendoğlu, Sarp Bozkurt ve Şevket Çoruh gibi usta isimlerin yanı sıra Naz Çağla Irmak, Alper Baytekin, Ezgi Gönültaş, Bora Ecer gibi isimler yer alıyor.

N KUŞAĞI DİZİSİ HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

N Kuşağı dizisi herhangi bir TV kanalında yayınlanmıyor! Alınan bilgilere göre dizi sadece internet üzerinde resmi Youtube kanalında seyircisiyle buluşuyor.

  • N Kuşağı 1. bölüm
  • N Kuşağı oyuncuları
  • n kuşağı 2 bölüm ne zaman
  • n kuşağı dizi oyuncuları kimler
  • n kuşağı dizi konusu nedir
  • n kuşağı hangi kanalda
  • n kuşağı neden internette yayınlanıyor
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın