Misafir hangi diziden uyarlama? Misafir konusu nedir, oyuncuları kim?

Heyecanla beklenen Misafir dizisi dün akşam FOX Tv ekranlarında başladı. Senaryosunu Özge Aras'ın uyarladığı Misafir'in ilk bölümünde 3 çocuklu ve eşini kaybetmiş Erdem'in (Buğra Gülsoy) evine davet ettiği misafir (Gece/Hazal Kaya), başta kendi olmak üzere herkes için yeni bir gün doğumu olacak. Peki, Misafir konusu nedir, oyuncuları kim? Misafir hangi diziden uyarlama?

Misafir hangi diziden uyarlama" Misafir konusu nedir, oyuncuları kim"

Fox TV'nin yeni dizisi Misafir dün akşam ilk bölümü ile ekrana geldi. Yapımını MEDYAPIM'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün oturuyor. Tanıtımları ile izleyicilerin beğenisini toplayan dizinin başrolünde ise Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy yer alıyor. İşte dizi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

MİSAFİR DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün'ün oturduğu, senaryosunu Özge Aras'ın uyarladığı "Misafir"de; travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadın olan Gece (Hazal Kaya) ve eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir baba olan Erdem'in (Buğra Gülsoy) umut dolu hikayesi konu alınacak.

MİSAFİR DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

"Misafir"in oyuncu kadrosunda Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay'ın yanı sıra Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi başarılı isimler de yer alıyor.

MİSAFİR DİZİSİ HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Misafir dizisi; Oasis dizisinin uyarlaması olarak ekrana gelecek.

  • Misafir
  • Misafir dizisi
  • konusu
  • oyuncuları
  • uyarlama
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın