Merve Dizdar asıl oyunculuğunu şimdi gösterdi! Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde kıyamet kopuyor

Gerçek hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi, her yayınlanan yeni bölümünde oyuncuların muhteşem performansları ile dikkat çekiyor. Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde oynadığı dizini yeni bölümünde, Gülben sinir krizi geçirecek. Birçok yapımda rol alan Merve Dizdar'ın başarılı oyunculuğunu bu bölümde daha net göreceğiz. Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü bu hafta da oldukça heyecanlı geçecek gibi gözüküyor.

Merve Dizdar asıl oyunculuğunu şimdi gösterdi! Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde kıyamet kopuyor

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 16 Mart Salı akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Her hafta heyecanla beklenen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İnci'nin Safiye'nin gözleri önünde evi kirlettiği anların sonrasında ne yaşandığı merak ediliyor. İkilinin kavgası sürecek gibi ama dikkat çeken farklı bir olay var ki, yeni bölüme damgasını vuracak. Dizide Gülben karakterini canlandıran Merve Dizdar'ın oyunculuk performansını ilk kez bu kadar net göreceğiz.

Bu hafta, Merve Dizdar'ın canlandırdığı Gülben karakterinin sinir krizlerine de şahit olacaksınız. Acılar içindeki Gülben, Esat'ın karşısında kötü bir pozisyona düşmekten korkuyor.

Apartman merdiveninden çıkarken altına kaçıracağını hisseden Gülben, tam da Esat'ın karşısında böyle bir durumda kalmaktan korkuyor. Gülben, "Allah'ım hayır, ne olur ne olur şimdi değil" diyerek çığlık atıyor...


Tüm Televizyon haberleri için tıklayın