Menajerimi Ara 33. bölüm özeti, dizide neler oluyor? Menajerimi Ara 33. yeni bölüm fragmanı yayında!

Menajerimi Ara dizisi 33. yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Menajerimi Ara 33. yeni bölüm fragmanında gerilim artıyor. İşte Menajerimi Ara yeni bölüm ile ilgili merak edilenler...

Menajerimi Ara 33. bölüm özeti, dizide neler oluyor" Menajerimi Ara 33. yeni bölüm fragmanı yayında!

Menajerimi Ara 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan dizinin Menajerimi Ara yeni bölümde olayların ardı arkası kesilmiyor. Heyecanla beklenen Menajerimi Ara 33. yeni bölüm fragmanı ve özeti haberimizde.

Menajerimi Ara Yeni Bölümleriyle Her Pazar Star'da!

MENAJERİMİ ARA 33. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

MENAJERİMİ ARA DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Dicle ve Ayla arasındaki gerilim artarken Barış, annesi ve Dicle arasında kalır. Feris'in oyuncusunun bitmek bilmeyen hıçkırık krizi sette işlerin karışmasına sebep olur.

Peride'nin temsil ettiği Selda Alkor ile Çınar'ın oyuncusu ve seslendirme sanatçısı yeni bir projeye hazırlanırken basında çıkan haberler herkesi derinden üzer.

Yaşanan beklenmedik gelişmeler menajerleri bir kez daha büyük bir krizle karşı karşıya getirir. Serkan'ın boşanma davası Feris'le bir adım daha yakınlaşmalarına sebep olur.

Ayla, Dicle konusunda Feris'ten yardım ister. Feris'in tutumu merakla beklenirken, Ceyda'nın olaya müdahil oluşu her şeyi değiştirir. Dicle ise Barış için sürpriz bir hamlede bulunur. Ceyda'nın hem Barış'la hem de Kıraç'la ilgili üst üste yaptığı hamleler kafaları karıştırırken Serkan, Ceyda ve Kıraç arasında kimsenin bilmediği bir savaş başlar.

MENAJERİMİ ARA DİZİ KONUSU

Hayallerinin peşinde Antalya'dan İstanbul'a taşınan Dicle, sinema dünyasında kendine bir yer açmak ve bu devasa, acımasız şehirde tutunmak için canla başla uğraşmaktadır. Aylardır iş aramasına rağmen her gittiği yapım şirketinden geri çevrilir. Ne yazık ki kısa zamanda hayallerini süsleyen bu sektörün köpekbalıklarıyla dolu olduğunu kavrar. Bütün umutlarının tükendiği yerde yardım isteyebileceği tek bir insan kalmıştır; yıllardır görmediği, kendisini daha doğmadan terk eden babası Kıraç Özdal...

Piyasanın en ünlü menajerlik şirketlerinden biri olan Ego Ajans'ın beş ortağından biri olan Kıraç, varlığını herkesten sakladığı kızı Dicle'yi karşısında gördüğünde şoke olur. Babasının yardım ricasını savuşturmaya çalışması Dicle'nin gururunu çok kırar... Ama hiç beklenmedik bir anda karşısına büyük bir fırsat çıkar ve babasına rağmen Feris'in ona yaptığı iş teklifini kabul eder.

Yapım Ekibi

Yapım: Ay Yapım

Yapımcı: Kerem Çatay

Genel Yönetmen: Ali Bilgin

Yönetmen: Deniz Çelebi Dikilitaş

Senaryo Yazarı: Ekin Atalar

İdari Yapımcı: Ali Demir

2. Yönetmen: Elif Turgay

Görüntü Yönetmeni: Selim Demiratar

Sanat Yönetmeni: Zeynep Aslan

Müzik: Saki Çimen, Uğur Ateş

Oyuncular

Kıraç: Barış Falay

Feris: Canan Ergüder

Çınar: Fatih Artman

Dicle: Ahsen Eroğlu

Barış: Deniz Can Aktaş

Emir: Burak Tozkoparan

Peride: Ayşe Nil Şamlıoğlu

Beren: Yaprak Medine

Gülin: Gamze Karaduman

Jülide: Nazlı Senem Ünal

Emrah: Semi Sırtıkkızıl

Bekir: Bedir Bedir

Mayda: Aslı Mavitan

Leyla: Pınar Ünsal

Meral: Buse Sinem İren

Ece: Duygu Şen

Aydın: Beran Kotan

  • menajerimi ara
  • menajerimi ara yeni bölüm
  • menajerimi ara 33 bölüm fragmanı
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın